Άρης Σοϊλέδης – Μαρία Αντωνά: Ο θυελλώδης έρωτας που θα καταλήξει σε γάμο, το Survivor και οι συκοφαντίες

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά ζουν έναν θυελλώδη έρωτα που θα επισφραγιστεί με παπά και με κουμπάρο το προσεχές φθινόπωρο. 

Μπορεί ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής να άφησε τη ζωή του πίσω για να ριχτεί στους στίβους μάχης του Survivor, ωστόσο η αγαπημένη του τον περιμένει πώς και πώς, προετοιμάζοντας παράλληλα τον γάμο των ονείρων τους. Η όμορφη παρουσιάστρια στηρίζει μέχρι τέλους τον μέλλοντα σύζυγό της και είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του.

Ο κεραυνοβόλος έρωτας του ζευγαριού

 

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά γνωρίστηκαν το 2017 μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή ένιωσαν μια δυνατή έλξη. Όλοι μιλούσαν από την αρχή της σχέσης τους για έναν κεραυνοβόλο έρωτα, κάτι που έχει αποδειχτεί περίτρανα πέντε χρόνια μετά!

Μπορεί να ήταν ελάχιστο χρόνο μαζί, ωστόσο τα σχέδια για γάμο και απόκτηση οικογένειας ήταν στο μυαλό και των δύο!

«Σκέφτομαι πάρα πολύ το μέλλον. Πώς θα γίνει, δηλαδή, να είμαστε μαζί στην καθημερινότητά μας. Βρίσκομαι σε ηλικία που και η προοπτική του γάμου είναι ανοιχτή και η προοπτική του παιδιού. Με ενδιαφέρουν αυτά τώρα και τα συζητάμε με τον Άρη. Περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν κάποια πράγματα, γιατί εμείς μεταξύ μας είμαστε πολύ καλά. Υπάρχει η πρόθεση και από τους δυο μας» είχε εξομολογηθεί πριν δύο χρόνια η Μαρία Αντωνά.

Η υπερπαραγωγή – πρόταση γάμου πώς σε σκάφος

 

Ήταν Φεβρουάριος του 2021, όταν η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε ότι ο Άρης Σοϊλέδης της έκανε πρόταση γάμου. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν σε ένα σκηνικό εμπνευσμένο από ταινία, με τον ποδοσφαιριστή να γονατίζει και να ζητάει από την καλλονή σύντροφό του να γίνει η μέλλουσα σύζυγός του.

«Κάποια στιγμή πριν από τα Χριστούγεννα μου είπε να πάμε για ένα γεύμα για να γνωρίσουμε κάτι συμπαίκτες του και τελικά αυτό το γεύμα ήταν μια ωραία επίσκεψη σε ένα ωραίο σκάφος, στολισμένο, πολύ ωραία μουσική και ένα drone ήρθε και έφερε το δαχτυλίδι. Έστησε υπερπαραγωγές, το αγόρι μου σε αυτά είναι τρομερός», είχε δηλώσει για την πρόταση γάμου η παρουσιάστρια.

«Έχω διαλέξει το νυφικό. Είναι κάτι που μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που το είδα. Είναι πάρα πολύ απλό, με ανάλαφρο στυλ. Δεν θέλω υπερβολές. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να είμαι άνετη, ώστε να χορέψω πολύ εκείνη τη βραδιά. Ξέρω ότι στον Άρη αρέσουν πολύ τα πυροτεχνήματα, οπότε θα το φροντίσω» αποκάλυψε για τον γάμο της πριν μερικές εβδομάδες η μέλλουσα νυφούλα. 

Το «σαμποτάζ» του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στη σχέση τους

 

Και όσο η Μαρία Αντωνά ετοιμάζει τον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θέλει να φέρει νέες φουρτούνες…

Συγκεκριμένα, ο γνωστός make up artist ισχυρίστηκε πως έχει ξεκινήσει ένα νέο ειδύλλιο μεταξύ του Άρη Σοϊλέδη και της Σοφιάννας Αβραμάκη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι πραγματικά στην καλύβα γίνεται το δις εξαμαρτείν. Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Βλέπω μονίμως τον Άρη και μαζί του την Σοφιάννα, πρωταγωνίστρια παντού. Τους βλέπω να πηγαίνουν πίσω στην καλύβα για πάρα πολύ ώρα και το βράδυ και το πρωί και να εξαφανίζονται».

«Νομίζω ότι υπάρχει ένα ειδύλλιο μέσα στο Survivor. Είναι η Σοφιάννα και ο Άρης. Πραγματικά με στεναχωρεί γιατί ο Άρης έχει μια κοπέλα. Δεν θέλω να βάλω σπίρτο και να ανάψω φωτιά αλλά πάρα πολύ εντύπωση μου κάνει γιατί η Σοφιάννα είναι με τον Άρη κ..ος και βρακί! Μια μέρα που πήγε να του κάνει μασάζ μπροστά στις κάμερες, είπε ο Άρης «μη μου κάνεις μασάζ και το δει η κοπέλα μου και γίνει χαμός». Πήρα και γω θέση και του είπα, Άρη, κούλαρε φίλε γιατί έχεις και μια κοπέλα έξω που σε βλέπει. Θα με στεναχωρούσε πάρα πολύ αν ήμουν εγώ στη θέση της κοπέλας του Άρη και έβλεπα αυτό το σκηνικό. Είναι όλο λάθος και δεν είναι τίμιο κατά τη γνώμη μου» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

 

Μάλιστα στο χθεσινό επεισόδιο, ο Εμμανουήλ έβαλε στο «κάδρο» και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, τονίζοντας πως ο Άρης Σοϊλέδης… θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στα δυο κορίτσια.

 

Μετά την προβολή του επεισοδίου, η Μαρία Αντωνά ένα Instagram Story με σχόλιο διαδικτυακού της φίλου, με τον οποίο συμφωνούσε απόλυτα.

Η γνωστή παρουσιάστρια την επόμενη μέρα σχολίασε μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα»:

«Καταρχήν θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και σε εσένα και στο κανάλι και την αρχισυντάκτρια γιατί όταν έπαιξε το συγκεκριμένο θέμα, μου δώσατε την επιλογή λόγω της σχέσης μας και λόγω του ότι βρίσκομαι σε αυτή την εκπομπή, να μην παίξει καν αυτό το απόσπασμα και να μην δώσουμε χρόνο σε κάτι τέτοιο. Είναι προς τιμήν σας αυτό συνολικά και ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Τώρα, σε ότι έχει να κάνει με όλο αυτό που γίνεται, θέλω πραγματικά να σας πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπω μέσα σε αυτό το παιχνίδι το οποίο παίζουν άνθρωποι που παίζουν σκληρό ριάλιτι. Εμένα η ζωή μου δεν είναι ριάλιτι. Η ζωή μου με τον Άρη είναι η ζωή μας και δεν τη διαπραγματεύομαι. Ούτε υπάρχει περίπτωση να βγω και να απαντήσω σε τέτοιους ανθρώπους και καταστάσεις, ούτε διαπραγματεύομαι το κομμάτι της εμπιστοσύνης που έχω στον σύντροφό μου και τη σχέση μου. Εγώ προσωπικά σαν Μαρία δε θέλω να σχολιάσω τίποτα. Αυτό»

 

Παρά τα κουτσομπολιά και τα… παράσιτα, η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης είναι full in love και το σίγουρο είναι ότι τον προσεχή Σεπτέμβρη θα φάμε κουφέτα!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164