Clam chic make up look: Είναι trend και η τέλεια ιδέα για το Πάσχα

Το φετινό Πάσχα επιτέλους είναι διαφορετικό. Μπορείς να φύγεις από την πόλη ή να μείνεις και να βγεις αμέσως μετά την Ανάσταση. Επανέρχεσαι αργά και σταθερά στις παλιές, καλές συνήθειες. Θα φορέσεις το αγαπημένο σου φόρεμα, θα δημιουργήσεις απαλούς κυματισμούς στα μαλλιά και ένα υπέροχο glam chic make up look που ταιριάζει στην εποχή. 

Διακριτικές λάμψεις στο δέρμα, γήινες αποχρώσεις στα μάτια και έντονα ζυγωματικά είναι τα τρία βασικά χαρακτηριστικά του. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν και πιστεύω πως θα παραμείνει για αρκετό καιρό ακόμη στο προσκήνιο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips)

Η Hailey Bieber είναι μία από τις celebrities που το υιοθετεί καιρό τώρα και η αλήθεια είναι πως έχει συζητηθεί πολύ. Οι make up artists με τη σειρά τους φροντίζουν να αποκαλύπτουν tips για να το αντιγράψεις αλλά και τα προϊόντα που πρέπει να υπάρχουν στο νεσεσέρ σου ώστε να πετύχεις το τέλειο φινίρισμα. 

Η προσωπική της make up artist Mary Phillips προτείνει να ξεκινήσει από την επιδερμίδα που πρέπει να είναι άψογη. Και αυτό σημαίνει σωστά ενυδατωμένη. Στη συνέχεια επιβάλλεται να απλώσεις ένα φον ντε τεν με ανακλαστές φωτός που χαρίζει φυσική λάμψη. Συνδυάζεις τη σκιά σε ουδέτερη απόχρωση με ένα λεπτό περίγραμμα με μαύρο μολύβι στο κινητό βλέφαρο. Το highlighter στα ζυγωματικά είναι απαραίτητο όπως επίσης και το μολύβι χειλιών στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jillian Dempsey (@jilliandempsey)

H Kristen Stewart είναι το νέο beauty icon και όλα τα make up looks που έχει υιοθετήσει τον τελευταίο καιρό στις επίσημες εμφανίσεις της είναι απλά υπέροχα. Η make up artist Jillian Dempsey που επιμελείται το μακιγιάζ της τονίζει, συχνά, τα μάτια της Kristen με μολύβι και σκιά σε γκρι αποχρώσεις που δημιουργούν την τέλεια αντίθεση με το χρώμα των ματιών. Κρατά τα χείλη και τα ζυγωματικά  σε παστέλ τόνους. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins (@lilyjcollins)

H Lily Collins, με τη σειρά της αποδεικνύει πως το κόκκινο χρώμα στα χείλη είναι η απόλυτη glam πινελιά. Με μία μόνο κίνηση χωρίς εντάσεις στα μάτια και το υπόλοιπο πρόσωπο. Κι αν θέλεις μια μικρή λάμψη στο βλέμμα αρκεί να απλώσεις μικρή ποσότητα shimmer, ανοιχτόχρωμης σκιάς στην εσωτερική γωνία μόνο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Nude και γοητευτικό. Ο make up artist Hung Vanngo δημιούργησε στη Nina Dobrev ένα απίθανο make up look με μαύρο eyeliner και ουδέτερη, ματ σκιά στο κινητό βλέφαρο. Μαύρο μολύβι στο κάτω και λαμπερό nude κραγιόν στα χείλη. Η λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξεις είναι τα περιποιημένα και άψογα φρύδια. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips)

Δεν θα μπορούσε να λείπει η Jennifer Lopez μιας και είναι η βασίλισσα του “glam chic make up look”. Και στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας “Mary Me” επέλεξε ένα smoky eye στους αγαπημένους της γήινους τόνους, έντονη λάμψη στα ζυγωματικά και ακόμη μεγαλύτερη στα χείλη. 

Μένει να επιλέξεις ποιο από τα πέντε looks θα υιοθετήσεις πρώτο. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164