Κώστας Φορτούνης – Ιωάννα Καταραχιά: Ετοιμάζουν τη βάπτιση του γιου τους – Το όνομα που θα πάρει

Μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του διανύει ο Κώστας Φορτούνης και η σύζυγός του, Ιωάννα Καταραχιά, καθώς εδώ και ένα χρόνο έχει έρθει στον κόσμο ο γιος τους.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, ενώ οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες.

Ο άσος των ερυθρολεύκων και η αγαπημένη του, ένα χρόνο μετά τον ερχομό του γιου τους, έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τη βάπτισή του.

Η βάφτιση του Φορτούνη Junior, σύμφωνα με πληροφορίες της RealΝews και της Κορύνας Μανταγάρη, θα γίνει το Σάββατο 28 Μαΐου στον Άλιμο. Ο μικρός θα πάρει το όνομα Σπύρος από τον πατέρα του Κώστα, Σπύρο Φορτούνη.

Νονά θα είναι η Βίλυ Κυριακού στενή φίλοι της Ιωάννας Καταραχιά και ο μικρός θα πάρει το όνομα Σπύρος από τον πατέρα του Κώστα, Σπύρο Φορτούνη.

Στο μυστήριο θα δώσουν το παρών πολλοί συγγενείς, φίλοι και συμπαίκτες του Κώστα Φορτούνη, ανάμεσα τους και ο Βασίλης Σπανούλης με την οικογένειά του, με τον οποίο ο Κώστας Φορτούνης συνδέεται με βαθιά φιλία.

Ο Κώστας Φορτούνης και Ιωάννα Καταραχιά είχαν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν το θρησκευτικό τους γάμο και την βάφτιση του μοναχογιού στην ιδιαίτερη πατρίδα του ποδοσφαιριστή, την Καλαμπάκα, όμως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Κώστα Φορτούνη τους ανάγκασαν να αλλάξουν τα σχέδια τους. Ωστόσο σύμφωνα με τη Real, ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί κοντά στα Χριστούγεννα στην Καλαμπάκα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164