Μάριος Καπότσης: «Οι προετοιμασίες για τον γάμο με την Κόνι Μεταξά πάνε καλά, λέω ναι σε όλα»

Τον Μάριο Καπότση συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” σε μια τελετή βράβευσης που έγινε για γνωστούς αθλητές. 

Ο γνωστός πολίστας δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τον επικείμενο γάμο του με την Κόνι Μεταξά και παρότι φειδωλός στα λόγια του, απάντησε πολύ ευγενικά σε όλες τις ερωτήσεις.

«Οι προετοιμασίες για τον γάμο συνεχίζονται μια χαρά, λέω σε όλα ναι. Έχω βρει το κοστούμι, δεν το έχω δείξει στην Κόνι για να πάρω την έγκρισή της. Είμαι παραδοσιακός. Το νυφικό δε ξέρω αν το έχει βρει. Ο γάμος θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι στην Κρήτη αλλά δεν έχουμε βρει την ημερομηνία ακόμη» είπε αρχικά ο Μάριος Καπότσης και στη συνέχεια απάντησε για τις φήμες που θέλουν την αγαπημένη του να είναι έγκυος.

«Τι να σας πω, δε ξέρω γιατί βγαίνουν φήμες ότι είναι έγκυος. Δεν είναι. Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό» είπε στη συνέχεια.

Τέλος, για τη σχέση με τον πεθερό του ο Μάριος Καπότσης ανέφερε, «Ο Λευτέρης Πανταζής θα τραγουδήσει στον γάμο μας. Γλέντι χωρίς τον Λευτέρη δε γίνεται. Η Κόνι δε ξέρω αν θα τραγουδήσει. Η σχέση μου με τον Λευτέρη είναι πολύ καλή. Τον αγαπώ. Είναι σαν δεύτερος πατέρας μου, με αγκάλιασε από την αρχή. Έχουμε μια άριστη σχέση».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164