BEST DRESSED: Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Oι celebrities και οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί αυτή την εβδομάδα είχαν την τιμητική τους με την βραδιά αφιερωμένη στη μόδα στο μουσείο MET της Νέας Υόρκης να τραβάει όλα τα φλας και τα φώτα της δημοσιότητας. Πολλά τα σχόλια από εκείνη την βραδιά με την εμφάνιση της Kim Kardashian να συζητιέται μέχρι και σήμερα, την Sarah Jessica Parker να κερδίζει τις εντυπώσεις με την punk στιλιστική της επιλογή και με πολλές από τις κυρίες να σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν κατάλαβαν πιο ήταν το θέμα της βραδιάς… Για να δεις και να ψηφίσεις την πιο καλοντυμένη της MET βραδιάς κάνε “κλικ” εδώ.

Ας αφήσουμε όμως τη βραδιά συνώνυμο της μόδας κι ας δούμε εμφανίσεις των star που και πάλι δεν στερήθηκαν τίποτα της απαιτούμενης αίγλης. Φορέματα, εντυπωσιακά αξεσουάρ και συνδυασμοί γεμάτοι έμπνευση. Δες αναλυτικά τις εμφανίσεις που σου ξεχωρίσαμε και ψήφισε εκείνη που άρεσε περισσότερο σε εσένα. Εμείς ξεχωρίσαμε το στιλ της Sarah Jessica Parker.

/
Η Κate Beckinsale επέλεξε κλασικό στενό φόρεμα σε navy blue απόχρωση που άφηνε τον έναν ώμο της έξω με την υπογραφή Monique Lhullier και το συνδύασε με nude γόβες Rupert Sanderson. H Olivia Wilde με ένα cocktail φόρεμα σε αποχρώσεις πράσινου – μπλε μας άρεσε πολύ. To φόρεμα είναι του οίκου Max Mara και το συνδύασε με πέδιλα Stuart Weitzaman. Σε ανάλογη γραμμή -άλλο ύφος όμως- φόρεμα επέλεξε η Julianne Moore του οίκου Valentino.

/
H Nicole Richie φόρεσε χαρακτηριστικό mini φόρεμα του οίκου Balmain από τη συλλογή για την φετινή Άνοιξη. Η Zoe Saldana φόρεσε την ασπρόμαυρη διχρωμία σε φόρεμα αέρινο του οίκου Vionnet και το συνδύασε με Tifanny&Co κοσμήματα και γόβες peep toe Christian Louboutin. H Solange Knowels επέλεξε φόρεμα με ρίγες και το συνδύασε με εντυπωσιακές κόκκινες γόβες.

/
H Anne Hathaway άλλαξε μαλλί. Σαν να θέλει να βγάλει προς τα έξω μία πιο sexy εικόνα αφού δεν δίστασε να επιλέξει mini παστέλ ροζ δημιουργία του οίκου Givenchy. H Sarah Jessica Parker με φόρεμα maxi με prints στην απόχρωση του μοβ που το συνδύασε με γόβες Roger Vivier μας άρεσε πολύ. Η Kate Bosworth με έντονα σκισίματα στο φόρεμα Dion Lee και γόβες Christian Louboutin έκανε μία πολύ ωραία εμφάνιση.

/
Η Rihanna με girlie διάθεση συνδύασε τη φιστικί σε Α γραμμή φούστα της με εμπριμέ πουκάμισο. Η Victoria Beckham φόρεσε πορτοκαλί Chloe παντελόνι σε κλασική γραμμή με λευκό πουκάμισο κλειστό μέχρι ψηλά στον λαιμό και μαύρο παλτό και φυσικά η επιλογή της την βάζει για ακόμη μία φορά στην λίστα με τις πιο κομψά ντυμένες. Η Olga Kurylenko φόρεσε στράπλες ριγέ φόρεμα διατηρώντας απόλυτη λιτή γραμμή χωρίς κανένα αξεσουάρ σε χέρια και λαιμό.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164