Τα celebrity looks της εβδομάδας: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Είμαστε στην καρδιά της καλοκαιρινή σεζόν -που σημαίνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις από τις celebrities και με μεγάλο στιλιστικό ενδιαφέρον. Όπως συνηθίζει κάθε εβδομάδα το TLIFE συγκεντρώνει τις πιο καλοντυμένες κυρίες για να πάρεις κι εσύ έμπνευση για τα καλοκαιρινά σου looks.

Eπιπλέον σου τις παρουσιάζουμε και σου δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξεις την πιο καλοντυμένη.
Ποια ξεχωρίζεις λοιπόν; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!


H Poppy Delevingne σε μια εμφάνισή της στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορούσε ένα top by Oh My Love London, με denim σορτς, Gucci τσάντα, Ray-Ban γυαλιά ηλίου και Converse παπούτσια.


Η Olivia Palermo στο Sephora 60th at Lex Grand Opening στη Νέα Υόρκη, εμφανίστηκε με ένα σορτς με print παραλλαγής, λευκό shirt-dress και ολοκλήρωσε το look της με ψηλοτάκουνα πέδιλα.


Η Zoe Saldana στο Late Show With David Letterman στη Νέα Υόρκη, εμφανίστηκε με ένα μαύρο φόρεμα Monique Lhuillier και το ταίριαξε με Jimmy Choo γόβες.


Η Karlie Kloss σε μια street εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη φορούσε κολάν, t-shirt, trainers και ολοκλήρωσε το look της με μαύρα αξεσουάρ.


Η Candice Swanepoel σε μια βόλτα της στη Νέα Υόρκη φορούσε ψηλόμεσο jean, λευκό crop-top, μπαλαρίνες και δερμάτινη Givenchy τσάντα.


Η Kate Μοss σε εμφάνισή της στο Λονδίνο φορούσε μαύρο skinny jean, t-shirt, μαύρα σανδάλια, blazer και ολοκλήρωσε το look της με γαλάζια δερμάτινη τσάντα.


Η Miranda Kerr στο λανσάρισμα του αρώματος Escada Joyful φόρεσε τοπ και φούστα, Escada.


Η Alexa Chung σε μια street εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη φορούσε ένα floral φόρεμα και το συνδύασε με μαύρα φλατ σανδάλια και δερμάτινη crossed bag.


H Jessica Alba στην συνέντευξη τύπου του Sin City: A Dame To Kill For Comic φορούσε ένα Tanya Taylor cropped top με μια Zimmerman φούστα και Kotur πέδιλα.


Στο ίδιο event, η Cate Blanchett φορούσε ένα Fausto Puglisi pre-spring/summer 2015 φόρεμα με Roger Vivier γόβες.


Η Emma Roberts στο Entertainment Weekly Comic-Con Party στο Los Angeles συνδύασε ένα cropped με μια Tanya Taylor φούστα και Casadei γόβες.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164