Δημήτρης Λιγνάδης: Συνεχίζεται σήμερα η δίκη – «Άφαντος» παραμένει ο τρίτος καταγγέλλων

Λίγο πριν από τις 9 έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς συνεχίζεται η δίκη του με την κατάθεση του τέταρτου μάρτυρα.

Σύμφωνα με την εκπομπή Mega Καλημέρα και τη δημοσιογράφο, Ελένη Ευσταθίου, ο Δημήτρης Λιγνάδης το πρωί της Παρασκευής 27/5 έδωσε το παρών στο δικαστήριο συνοδευόμενος από αστυνομικούς, με τον ίδιο να αντιμετωπίζει κατηγορίες βιασμού, κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για βιασμούς κατ’ εξακολούθηση.

Ο αυτόπτης μάρτυρας που καταθέτει σήμερα, είχε καταθέσει και στην προηγούμενη δικάσιμο, και είχε επιβεβαιώσει τον βιασμό του 4ου καταγγέλλοντα.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η διαδικασία, το δικαστήριο θα περάσει στη εξέταση χαρακτήρων, οι οποίοι δεν έχουν γνώση για τον βιασμό αλλά έχουν γνώση για τον χαρακτήρα είτε των θυμάτων είτε του κατηγορούμενου.

‘Άφαντος παραμένει ο τρίτος καταγγέλλων του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος έχει δικαίωμα να καταθέσει μέχρι πριν την απολογία του ηθοποιού.

Επιπλέον, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο συνεχίζεται και η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, με την κατάθεση της 2ης καταγγέλλουσας με παρουσία ακροατηρίου, και θα της γίνουν ερωτήσεις από την υπεράσπιση του ηθοποιού.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164