CELEBRITY STYLE:Tι φόρεσαν οι stars αυτήν την εβδομάδα; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Η άνοιξη έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία της με την παστέλ παλέτα και τις απαλές αποχρώσεις να κυριαρχούν στη λίστα των καλοντυμένων αυτής της εβδομάδας.

Η Emma Watson επέλεξε τις αποχρώσεις του ροζ με το Narciso Rodriguez look της ενώ η Jennifer Lawrence επέλεξε total-white για μια τηλεοπτική εμφάνιση στη Νέα Υόρκη.

H Chanel, εν τω μεταξύ, φιλοξένησε μία από τις πιο αριστοκρατικές εκδηλώσεις της εβδομάδας -ένα δείπνο για να γιορτάζει το Tribeca Film Festival. Η Lily Aldridge, η Harley Viera Newton, η Julia Restoin Roitfeld και η Joan Smalls ήταν μεταξύ των καλεσμένων που έφτασαν ντυμένες με τα ωραιότερα Chanel τους.

Εσύ ποιά εμφάνιση ξεχωρίζεις; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
H Gwyneth Paltrow στο Goop event στο Hong Kong εμφανίστηκε με ένα μαύρο δαντελένιο μίνι φόρεμα και το συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
Η Lily Aldridge στο Chanel Artist Dinner φόρεσε ένα Chanel φόρεμα από την pre-spring/summer 2014 συλλογή.

/
Στο ίδιο event, η Harley Viera-Newton φόρεσε ένα total Chanel look.

/
H Julia Restoin Roitfeld επέλεξε επίσης ένα λευκό Chanel φόρεμα.

/
Η Joan Smalls επέλεξε ένα Chanel spring/summer 2013 φόρεμα.


Η Leigh Lezark φόρεσε φόρεμα και clutch και τα δύο Chanel.

/
Η Emma Watson στο Tribeca Film Festival στη Νέα Υόρκη φόρεσε Narciso Rodriguez top και φούστα και ολοκλήρωσε το look της με Stuart Weitzman πέδιλα.

/
Η Jennifer Lawrence στα Good Morning America studios στη Νέα Υόρκη εμφανίστηκε με 3.1 Phillip Lim φόρεμα, Chloé jacket, Jimmy Choo πέδιλα και Tory Burch γυαλιά ηλίου.

/
Η Chloe Moretz στο Today Show στη Νέα Υόρκη, φόρεσε ένα outfit από τη συλλογή Christopher Kane spring/summer 2014 και το συνδύασε με Casadei πέδιλα.

/
Η Emma Roberts στο New Yorkers for Children Spring Gala & Dinner Dance φόρεσε ένα Chloé φόρεμα και το συνδύασε με μαύρα booties και Edie Parker clutch.

/
Η Cameron Diaz στην πρεμιέρα της ταινίας The Other Woman στην California, φόρεσε ένα Stella McCartney φόρεμα, με Ana Khouri κοσμήματα και Manolo Blahnik γόβες.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164