Ρούλα Σταματοπούλου: Τα πρώτα λόγια μετά τη γέννηση του γιου της – Βίντεο

Πιο ευτυχισμένη από πότε είναι εδώ και λίγες ημέρες η Ρούλα Σταματοπούλου, η οποία έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της, με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο.

Την αποκάλυψη της ευχάριστης είδησης αρχικά έκανε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπής της. Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη χαρά της γι’ αυτή την ευχάριστη είδηση και έστειλε τις ευχές της στην επί πολλά χρόνια συνεργάτιδά της Ρούλα Σταματοπούλου γι’ αυτό το νέο ρόλο που έχει αναλάβει στη ζωή της.

Πλέον η τρυφερή μανούλα έχει επιστρέψει στο σπίτι της μαζί με τον νεογέννητο γιο της και προσπαθεί να βρει τα πατήματά της στο νέο της πρόγραμμα. Το απόγευμα της Πέμπτης μάλιστα, βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο για να ευχαριστήσει όλους όσοι τις ευχήθηκαν αλλά και για να περιγράψει τα πρώτα της συναισθήματα μετά τη γέννα.

«Το ξέρω ότι με χάσατε αλλά ο μικρός μου βιάστηκε να βγει, δεν το περιμέναμε, τρέχαμε τελευταία στιγμή. Όλα καλά όμως, θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματά σας. Αυτή την καψούρα που νιώθω, μου την είχατε πει αλλά δεν μπορεί να την φανταστεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος, Τον θέλω τσιρότο πάνω μου, δεν θέλω να τον βγάζω από πάνω μου. Για σαράντα μέρες θα έχουμε να πούμε πολλά», είπε χαρακτηριστικά η Ρούλα Σταματοπούλου. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164