Πλατινένιο Ιωβηλαίο: Ο Έλληνας σεφ αποκαλύπτει για το μενού που ετοίμασε για τη βασίλισσα Ελισάβετ

Στην εκπομπή Happy Day και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε το πρωί της Τρίτης 7/6 ο Έλληνας σεφ, Νίκος Κουλούσιας.

Ο επιτυχημένος σεφ, ανέλαβε το δείπνο της Βασίλισσας Ελισάβετ για τον Πλατινένιο Ιωβηλαίο που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το προσκήνιο των εντυπωσιακών εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 70 ετών της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο.

«Ήταν πάρα πολύ κόσμος, γιατί όλη αυτή η εκτέλεση ήταν σε όλη τη χώρα. Κήρυξαν αργία τελευταία στιγμή, οπότε ο κόσμος δεν δούλευε και ήταν έξω στο δρόμο. Η προετοιμασία ξεκινάει ένα μήνα πριν, γιατί έπρεπε να είμαστε σε επικοινωνία με τους προμηθευτές στις βασιλικές φάρμες για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε», είπε αρχικά ο Νίκος Κουλούσιας. 

«Το μενού είναι αποκλειστικά για την βασιλική οικογένεια. Συνολικά ήταν 18 άτομα, καθώς η Μέγκαν Μάρκλ με τον Πρίγκιπά Χάρι δεν παρευρέθηκαν. Έχουμε έναν επικεφαλής που είναι χρόνια το δεξί χέρι της κουζίνας και μαζί με αυτόν βγάζουμε τα μενού και δίνουμε τις προτάσεις εμείς που είμαστε εξωτερικοί συνεργάτες», συμπλήρωσε ο σεφ, ο οποίος είχε επιμεληθεί και το μενού στο γάμο της Μέγκαν Μάρκλ με τον Πρίγκιπα Χάρι.

Και συνέχισε: «Όλα τα πιάτα σχεδιάζονται πρώτα στο χαρτί, πηγαίνουν στα γραφεία και πολλές φορές τα διαλέγει η ίδια. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω το μενού, το μόνο που μπορώ να σας πως είναι πως το γλυκό που δώσαμε στο τέλος ως επιδόρπιο, κρίθηκε από ένα μαγειρικό ριάλιτι στη Βρετανία, όπου ο νικητής είχε τη δυνατότητα να προσφέρει το γλυκό με το οποίο κέρδισε, στο μενού τους».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164