Survivor: Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου ξανά μαζί αλλά δεν πείθουν το twitter

Τέλος η κόντρα ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου οι οποίοι έλυσαν τις διαφορές τους στο νέο επεισόδιο του Survivor.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ανέφερε: «Μετά από καιρό, ανέφερα πως πρέπει να μιλήσω με τον Σπύρο για το μεταξύ μας γιατί ανέφερε συνέχεια στο συμβούλιο ότι για όλα φταίει η Ασημίνα. Έπρεπε να μιλήσω μαζί του και να του εξηγήσω ότι δεν φταίει η Ασημίνα. Βρεθήκαμε και μιλήσαμε κάτω από το δέντρο μας για αυτό το συμβάν.

Την ώρα που του έλεγα ότι δεν φταίει η Ασημίνα σε όλο αυτό, αλλά φταίω μόνο εγώ, εκείνος δεν μου απαντούσε. Σαν να απέφευγε να απαντήσει ή απλά το καταλάβαινε ότι δεν φταίει η Ασημίνα και το άφησε στην άκρη», είπε η παίκτρια του Survivor.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου παραδέχτηκε στον Σπύρο Μαρτίκα: «Εγώ ένιωθα πράγματα για σένα», ενώ στη συνέχεια του είπε να της ζητήσει συγγνώμη.

Από την άλλη, ο Σπύρος Μαρτίκας αν και… σκληρός απέναντι στα λεγόμενα και τις παρατηρήσεις της Βρισηίδας στο τέλος της κουβέντας τους έδειξε με τον τρόπο του πως θέλει και πάλι να περνούν χρόνο μαζί.

Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου: Δεν έπεισαν το twitter

Μερικά από τα σχόλια των τηλεθεατών στο twitter:

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164