Ελένη Βουλγαράκη: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε αν αποχωρεί από τη Σίσσυ Χρηστίδου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται και τον δημοσιογράφο, Νίκο Κανάκη έκανε η Ελένη Βουλγαράκη, η οποία μίλησε για όλους και για όλα.

Η νεαρή δημοσιογράφος, μίλησε μεταξύ άλλων για την τηλεοπτική χρόνια που πέρασε, για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, ενώ απάντησε και στον αν θα παραμείνει στο πλευρό της Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι.

«Ήταν μία χρονιά που τα είχε όλα, και τα εύκολα και τα δύσκολα, όπως κάθε χρονιά. Ήταν μια πολύ ωραία χρονιά», είπα αρχικά η Ελένη Βουλγαράκη.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να μη βρίσκεται τη νέα χρονιά στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, η Ελένη Βουλγαράκη δήλωσε: «Δεν έχει γίνει τίποτα από αυτά που γράφονται. Δεν έχω ανακοινώσει καμία αποχώρηση, ίσα ίσα έχουμε συζητήσει ήδη για του χρόνου, υπάρχει αυτή η διάθεση και από την Σίσσυ, γιατί η επίσημη πρόταση που έχω συζητήσει είναι για την εκπομπή, όποτε καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είμαστε παρέα και την επόμενη σεζόν».

Και συνέχισε: «Και εγώ έμεινα έκπληκτη, γιατί στα χέρια μου δεν έχω κάτι επίσημο, ούτε από την Ελεονώρα Μελέτη ούτε από την Φαίη Σκορδά που γράφτηκε». 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164