Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο τους εν αναμονή του πελαργού

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, καθώς σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης παρουσία όλων των αγαπημένων τους προσώπων.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας ενώ η πρόταση γάμου έγινε από την επιχειρηματία ανήμερα των γενεθλίων της αγαπημένης του. Οι δυο τους, προτίμησαν να κρατήσουν τον γάμο τους μακριά από κάμερες και φωτογράφους δημοσιεύοντας ωστόσο μερικά στιγμιότυπα στους λογαριασμούς τους στα social media.

Το βράδυ της 

Το νιόπαντρο ζευγάρι το βράδυ της Πέμπτης7/7 πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο του και βρέθηκε στη συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου στο Κατράκειο θέατρο.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε κατά την άφιξή τους και όπως θα δεις ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη, με την μέλλουσα μανούλα να χαμογελά και να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά στον φακό.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164