Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο μικρός του γιος εισέβαλλε στο παρκέ – Οι τρυφερές φωτογραφίες τους

Την οικογένεια που πάντα ονειρευόταν έχει αποκτήσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη σύντροφό του, Μαράια, με την οποία τον περασμένο Σεπτέμβριο υποδέχτηκαν τον δεύτερο γιο τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του και ζουν μοναδικές οικογενειακές στιγμές μαζί με τα αγοράκια τους. 

Ο κορυφαίος καλαθοσφαιριστής του NBA μετά από ένα σύντομο διάλλειμα από την αγωνιστική του δράση, επέστρεψε στην βάση του, στην Αμερική και στο δύσκολο καθημερινό πρόγραμμά του.

Ο Greak Freak ωστόσο, παρά τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις και το φορτωμένο του πρόγραμμα φροντίζει να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με την σύζυγό του Μαράια και τους δυο γιους του.

Το απόγευμα της Παρασκευής 15/7, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες το βλέπουμε σε τρυφερές στιγμές με τα παιδιά του, την αγαπημένη του αλλά και τα αδέρφια του.

Ο ίδιος έχει μιλήσει πολλές φορές δημοσία για το πόσο σημαντική είναι για εκείνον η οικογένεια και αυτό το αποδεικνύει με κάθε του κίνηση.

«Δεν είναι δουλειά, όταν οι άνθρωποι που αγαπάς βρίσκονται κοντά σου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164