Τζούλια Κόλλια: Μιλά στο TLIFE για την δεύτερη πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον σύζυγό της Κώστα Μακρυγιώργη

Μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της βίωσε πριν από λίγες ημέρες η Τζούλια Κόλλια, καθώς ο επί πέντε χρόνια σύζυγός της Κώστας Μακρυγιώργης, της έκανε πρόταση γάμου για δεύτερη φορά.

Το ζευγάρι που μετρά ήδη 11χρόνια κοινής πορείας φαίνεται πως συνεχίζει να είναι ερωτευμένο και να χαίρεται κάθε λεπτό της κοινής του ζωής.

Με αφορμή τη δεύτερη πρόταση γάμου του Κώστα Μακρυγιώργη στην Τζούλια Κόλλια, το TLIFE επικοινώνησε μαζί της και εκείνη φανερά ενθουσιασμένη μας εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

««Στις 29 Ιουλίου γιορτάσαμε την επέτειο των πέντε χρόνων από τη μέρα του γάμου μας. Εκείνη τη μέρα, μου είχε κάνει ήδη μια έκπληξη με ένα εστιατόριο και στη συνέχεια, είχαμε κανονίσει να πάμε διακοπές στην Ιταλία – όπως και κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα.

Επειδή λοιπόν η μέρα της επετείου μας είχε περάσει, ήταν κάτι που δεν περίμενα. Την ώρα λοιπόν που κάναμε μια βόλτα γύρω από το Κάπρι της Ιταλίας και ενώ απολαμβάναμε το ηλιοβασίλεμα, τον είδα να γονατίζει και να βγάζει το μονόπετρο.

Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη γιατί είμαστε ήδη τόσα χρόνια παντρεμένοι και με αυτή τη συμβολική από πλευράς του κίνηση επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά το πόσο ερωτευμένοι είμαστε και το ότι η αγάπη μας αντέχει στον χρόνο. Δε σκοπεύουμε να κάνουμε δεύτερο γάμο, όπως σου είπα ήταν μια κίνηση συμβολική. Βέβαια, δε θα είχα πρόβλημα να κάνουμε και έναν πολιτικό, μιας και έχουμε παντρευτεί με θρησκευτικό αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεται» δήλωσε χαρακτηριστικά η Τζούλια Κόλλια στο TLIFE.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Kollia (@juliakollia)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164