Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Τα πρώτα λόγια μετά το τροχαίο ατύχημα – «Ό,τι πιο άσχημο έχω ζήσει»

Ένα τροχαίο ατύχημα είχε πριν από λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τη μηχανή του.

Ο γνωστός make up artist και πρώην παίκτης του Survivor, το απόγευμα της Κυριακής 4/9 ενώ οδηγούσε συνετρίβη η μηχανή του με ένα αμάξι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Το απόγευμα της Τετάρτης 7/9 ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μίλησε για πρώτη φορά μετά το τροχαίο ατύχημα, δημοσιεύοντας κάποια βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, περιγράφοντας το περιστατικό ως την χειρότερη εμπειρία της ζωής του.

«Πήγαινα στο γυμναστήριο μου με τη μηχανή και ενώ κατέβαινα από μια κατηφόρα μια κοπέλα με το αυτοκίνητό της ανέβαινε ερχόμενης προς τα επάνω μου. Για να την αποφύγω πάτησα φρένο, σύρθηκα πέντε μέτρα, έσκησα γόνατο, αστράγαλο και η μηχανή έμεινε πάνω στον αστράγαλο μου. Η κοπέλα δεν μπορούσε να με βοηθήσει, είχε πάθει σοκ», περιέγραψε αρχικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Και συνέχισε: «Αφού με βοηθήσαν κάποιοι άνθρωποι, σηκώθηκα να κάτσω αλλού και πόναγε όλο μου το σώμα. Ήταν ότι πιο άσχημο έχω ζήσει». «Μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο και από τότε ακολουθώ τις οδηγίες το γιατρών», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164