T-live: Η σύζυγος του 51χρονου που σκοτώθηκε από πτώση δέντρου ξεσπά – «Χαρακτηρίζω δολοφονία αυτό που έγινε»

Η σύζυγος του 51χρονου άνδρα που σκοτώθηκε το καλοκαίρι στο Ηράκλειο Κρήτης από πτώση δέντρου μίλησε στο T-live και ξέσπασε. Ήταν λίγο μετά τον 15αυγουστο όταν ο άνδρας πήρε το μηχανάκι του για μία εξωτερική δουλειά, όταν το δέντρο έπεσε ξαφνικά πάνω του, κόβοντάς του το νήμα της ζωής.

Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν τον πόνο αυτής της γυναίκας και της οικογένειάς της, που είδε τη ζωή της να αλλάζει από τη μία στιγμή στην άλλη, μετά τον τόσο άδικο χαμό τον άνδρα της ζωής της…

 «Ήθελε να πάει να αλλάξει κάποια ρούχα που δεν ταίριαζαν στο νούμερό του. Μου το είπε, έφυγε και δεν ξαναγύρισε στο σπίτι του. Στην αρχή δεν το πίστευα. Μετά σκεφτόμουν πώς θα το πω στα παιδιά και στους συγγενείς. Αυτές οι ώρες ήταν πολύ συνταρακτικές. Ο άνθρωπός μου δεν θα ξαναδεί τα παιδιά του, είναι τρομερό αυτό το πράγμα» ανέφερε αρχικά η σύζυγος του αδικοχαμένου 51χρονου στη δημοσιογράφο, Ελένη Στάθογλου.

 «Το δέντρο ήταν σάπιο. Φάνηκε ότι ήταν σάπιο. Δεν μπορεί να πει κανείς το αντίθετο, γιατί δεν πέφτουν τα δέντρα από μόνα τους» πρόσθεσε.

Το ζευγάρι είχε μεγαλώσει τρία παιδιά, ηλικίας 23, 20 και 14 ετών και πλέον αναζητούσαν ευκαιρίες για να περνούν ολοένα και περισσότερο χρόνο μαζί. «Μου έλεγε ότι εμείς δεν ζήσαμε όπως έπρεπε να ζήσουμε ως ζευγάρι και τώρα πρέπει να ζήσουμε. Το τελευταίο διάστημα δεν καθόμασταν στο σπίτι. Βγαίναμε, κάναμε βόλτες… Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι του στέρησαν την οικογένειά του. Δε μπορεί να το χωρέσει ο νους μου. Χαρακτηρίζω δολοφονία αυτό που έγινε».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164