Φωτεινή Παπαθεοδώρου – Μαύρο Ρόδο: «Για τις ανάγκες του ρόλου, πήγα σε μοναστήρι με την Κατερίνα Διδασκάλου»

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο, Βασιλική Μπασιούρη.

Η τηλεοπτική «Ελισάβετ», μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο της στο Μαύρο Ρόδο, αποκαλύπτοντας πως για να κάνει την κατάλληλη προσέγγιση, πήγε σε μοναστήρι.

«Η Ελισάβετ είναι μια δόκιμη μοναχή που βρίσκεται στο μοναστήρι από τα 12 και στα 22 της γίνεται ένας σεισμός και πρέπει να επιστρέψει στο σπίτι της για κάποιες μέρες και εκεί δοκιμάζεται η πίστη της γιατί γνωρίζει τον Πέτρο. Είναι δύσκολος ο ρόλος της Ελισάβετ, γιατί διαφέρει πολύ από εμένα. Για να προσεγγίσω τον ρόλο είδα πολλά ντοκιμαντέρ και πήγαμε σε ένα μοναστήρι της Κρήτης με την Κατερίνα Διδασκάλου. Το ζήσαμε κανονικά», είπε αρχικά η Φωτεινή Παπαθεοδώρου.

Και συνέχισε: «Κάποιες από τις προσευχές τις γνώριζε ήδη, άλλες προσευχές χρειάστηκε να ρωτήσει μοναχές, ενώ η ίδια ακούει στο Youtube εκκλησιαστική μουσική για να μπει στο πετσί του ρόλου».

«Ο ρόλος μου στο «Μαύρο Ρόδο» είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμένα, είναι πρωταγωνιστικός ρόλος σε μια μεγάλη σειρά. Η μεγαλύτερη δυσκολία του ρόλου μου είναι να υπάρχει μέσα μου η απουσία κακής σκέψης και η αγνότητα», πρόσθεσε η Φωτεινή Παπαθεοδώρου.

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου γεννήθηκε στην Αγγλία, όπου έμεινε εκεί μέχρι την ηλικία των 7 ετών. Στη συνέχεια η οικογένειά της μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη κι έπειτα η ίδια γύρισε στην Αγγλία για σπουδές. Αν και το ελληνικό κοινό την βλέπει για πρώτη φορά στο «Μαύρο Ρόδο», η ηθοποιός ασχολείται από πολύ μικρή με την υποκριτική.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164