Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το «καρφί» για το GNTM και την αποχώρησή της – «Γιατί για την εμμονή κάποιου να φύγουμε;»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διαθέτει έναν από τους πιο δραστήριους λογαριασμούς στο Instagram, αφού της αρέσει να μοιράζεται πολλά πράγματα με τους διαδικτυακούς της φίλους, τόσο από την προσωπική της ζωή όσο και από την επαγγελματική.

Η παρουσιάστρια του Love Island το πρωί τους Σαββάτου 22/10 ξάφνιασε τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς προχώρησε σε αποκαλύψεις που μας ξάφνιασαν σε συνέντευξη που έδωσε σε διεθνή ραδιοφωνικό μέσο. 

Η παρουσιάστρια του Love Island μίλησε για την επιστροφή της από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα αποκαλύπτοντας πως στις δυο σεζόν του GNTM βίωνε μπούλινγκ και ζούσε έναν εφιάλτη που είχε επιπτώσεις στην υγεία της. Λίγες ώρες μετά την αναπαραγωγή των δηλώσεών της η ίδια αποφάσισε να κάνει ένα Q&A για να λύσει πιο λεπτομερώς της απορίες των διαδικτυακών της φίλων.

Μια από αυτές μάλιστα, ήταν γιατί η ίδια συνέχισε και δεύτερη σεζόν στο GNTM, εφόσον η πρώτη ήταν δύσκολη. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν δίστασε να απαντήσει, αφήνοντας πολλά υπονοούμενα με την απάντησή της.

«Γιατί η θεία μου ξαναπήγε για δουλειά στο σούπερ μάρκετ; Η ξαδέρφη μου στο φαρμακείο και ο κολλητός μου στο γραφείο;

Γιατί πρώτον εργάζομαι για να πληρώνω τις υποχρεώσεις μου όπως όλοι μας. Δεν έχω back up. Έχω μόνο εμένα. Δεύτερος γιατί η δουλειά μου, μου άρεσε πάρα πολύ και ήθελα να μοιραστώ όσα περισσότερα μπορούσα με τα νέα κορίτσια που έρχονταν. Και τρίτον γιατί την εμμονή κάποιοι άλλου να αφήνουμε εμείς τη δουλειά και τα όνειρά μας;

Την καριέρα μας και το μέλλον μας; Γιατί να χάνει πάντα εκείνος που κοιτάει μόνο τη δουλειά του; Επειδή θεωρείται ευάλωτος; Δεν είμαι. Αντέχω. Γιατί λοιπόν να μην παλέψω για αυτό που κέρδισα με χρόνια δουλειάς και αξιοκρατικά; No honey it’s not working like that. Συνέχισε να προσπαθεί γιατί κι εσύ αντέχει και μπορείς να το ξεπεράσει και να το προσπεράσεις. Συνέχισε έτσι», έγραψε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164