Γιάννης Λάσκος: «Καρφώνει» το GNTM – «Κάτι δεν μου κολλάει στην τελική ομάδα»

Συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό μας και στον δημοσιογράφο, Χρήστο Λυσσέα παραχώρησε ο Γιάννης Λάσκος.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, μεταξύ άλλων μίλησε για τις διάσημες σταρ που έχει ντύσει, για το ατύχημα με ρούχο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το «όχι» στο GNTM.

«Υπάρχουν διάσημες Ελληνίδες που δανείστηκαν ρούχα μου και στη συνέχεια τα κράτησαν ενώ δεν ήθελαν να τα πληρώσουν», είπε αρχικά ο Γιάννης Λάσκος. 

Και συνέχισε: «Μου είχε γίνει πρόταση να ντύσω την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, έκανα τα πάντα όμως για να μην κάνω την συνεργασία γιατί δεν μου άρεσε η Μπρίντει και έστειλα λάθος ρούχα τα οποία δεν ταίριαζαν με το concept ώστε να με ακυρώσουν». 

Σχετικά με το ατύχημα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον τελικό του GNTM 2, ο Γιάννης Λάσκος αποκάλυψε: «Κάναμε το GNTM του δεύτερου κύκλου τον τελικό και έχω ντύσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι έτοιμα όλα και φρεσκάρουμε σιδερώνοντας το φόρεμα. Έχουμε όμως, μια καινούργια βοηθό που που δεν ήξερα καλά το σίδερο, το ακουμπάει και το καίει. Παθαίνω σοκ και απλά κάτσαμε όλο το βράδυ, κόψαμε ένα άλλο κομμάτι από την πλάτη του και το προσαρμόσαμε. Η Ηλιάνα βέβαια δεν το έμαθε ποτέ, τώρα το μαθαίνει».

Όσον αφορά στο GNTM και την πρόταση που δέχτηκε για να συμμετέχει, ο Γιάννης Λάσκος εξήγησε: «Κάτι δεν μου κολλάει στην τελική ομάδα. Κάτι είναι υποτονικό. Στην αρχή μου άρεσε πάρα πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή και θεωρώ ότι θα έπρεπε να παραμείνει γιατί δεν υπάρχει άτομο να διαφωνεί με όσα λέγονται. Μου είχε γίνει πρόταση όταν ξεκίνησε αλλά δεν απάντησα θετικά, γιατί ήταν η περίοδος που άνοιγα το καινούριο μου ατελιέ αλλά και τώρα που το βλέπω από μακριά, το φοβάμαι λίγο». 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164