T-live: Τι δηλώνουν οι γονείς της 38χρονης που φέρεται να επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της

Σε σοκ βρίσκονται οι γονείς της 38χρονης που φέρεται να επιτέθηκε στον εν διαστάσει σύζυγό της με καυστικό υγρό. Ο πατέρας της δηλώνει ότι πρέπει η κόρη του να υποστεί τις συνέπειες αν και εφόσον προχώρησε σε αυτή την πράξη.

Η εκπομπή T-Live και η Ρένα Κουβελιώτη έκαναν αποστολή στην Κρήτη και συνομίλησαν με τους γονείς της 38χρονης, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

«Το Σάββατο το πρωί με πήραν τηλέφωνο. Να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια του αλλά και τον ίδιον. Δεν την έχει απειλήσει ποτέ. Δεν ξέρω γιατί τα λέει αυτά. Να πάει να παραδοθεί και να υποστεί τις συνέπειες των πράξεων της. Με πήρε τηλέφωνο και της το έκλεισα. Τον έχω γνωρίσει, είχε ένα ποινικό μητρώο αλλά πλήρωσε για τις πράξεις του. Με αυτό που έκανε δε θέλω να την ξέρω» τόνισε ο πατέρας της 38χρονης.

 

Η μητέρα της από την άλλη δήλωσε στο T-Live: «Δεν το πιστεύω. Μου είπε ότι χώρισαν και απαλλάχτηκε από αυτόν. Δεν μου είχε πει ότι της είχε ασκήσει σωματική βία αλλά της έκανε ψυχολογικό πόλεμο. Απλά της έκανε ψυχολογικό πόλεμο, αυτός δεν υπέγραφε για το διαζύγιο. Μου έλεγε ότι «Ηρέμησα, γλίτωσα από αυτόν». Δεν είχα την επιθυμία να τον γνωρίσω. Μου το έκρυψε ότι παντρεύτηκε, το έμαθα μετά. Πριν 20 μέρες είδα την κόρη μου. Πιστεύω ότι πιέστηκε ψυχολογικά και ήθελε να λύσει το θέμα μόνη της. Για αυτό έκανε αυτή την πράξη».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164