Οι μάγισσες του Σάλεμ: Πλήθος επωνύμων στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης – Φωτογραφίες TLIFE

Η πολυσυζητημένη παράσταση «Οι Μάγισσες του Σάλεμ» του Άρθουρ Μίλερ, έκανε το βράδυ της Τρίτης 1/11 την επίσημη πρεμιέρα της στο Θέατρο Βρετάνια, σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη.

Οι Μάγισσες του Σάλεμ» βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν στην Μασαχουσέτη το 1692 και παρουσιάστηκαν στην μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστές τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις και την Γουινόνα Ράιντερ. Στην θεατρική τους μεταφορά, που παρουσιάζεται για δεύτερη φορά στη χώρα μας τη φετινή σεζόν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κατέχουν οι: Άκης Σακελλαρίου, Ρένια Λουιζίδου,Μιχάλης Αεράκης, Δανάη Επιθυμιάδη, Γιάννης Καλατζόπουλος, Μελίνα Βαμβακά και Κώστας Καππας, Ισιδώρα Δωροπούλου .

Στην χθεσινοβραδινή επίσημη πρεμιέρα της παράστασης το παρών έδωσαν πλήθος επωνύμων. Ανάμεσά τους οι: Ορφέας Αυγουστίδης, Γεωργία Κρασσά, Ευγενία Δημητροπούλου, Μίνως Μάτσας, Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Δημήτρης Κουτσούμπας με τη σύζυγό του Αναστασία, Δανάη Παππά, Λάμπρος Λάζαρης, Λέλα Πιατά, Δημήτρης Πιατάς, Χάρης Ρώμας, Φωτεινή Ντεμίρη, Χάρης Γρηγορόπουλος, Μαρία Τζομπανάκη, Αλίνα Κοτσοβούλου, Μαριάννα Πολυχρονί, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Εύα Κοτανίδη, Θεοδώρα Σιάρκου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Μαρία Καβουκίδου, Βασίλης Παλαιολόγος, Δήμητρα Σιγάλα και Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε για το TLIFE ο Πέτρος Χόντος

Εύα Κοτανίδη, Θεοδώρα Σιάρκου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Μαρία Καβουκίδου

Ο Ορφέας Αυγουστίδης με τη σύζυγό του Γεωργία Κρασσά

Ευγενία Δημητροπούλου, Μιχάλης Αεράκης

Μίνως Μάτσας, Όλγα Κεφαλογιάννη

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας με τη σύζυγό του, Αναστασία

Δανάη Παππά, Λάμπρος Λάζαρης

Λέλα Πιατά-Δημήτρης Πιατάς

Χάρης Ρώμας, Φωτεινή Ντεμίρη, Χάρης Γρηγορόπουλος

Μαρία Τζομπανάκη, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Αεράκης, Αλίνα Κοτσοβούλου

Μαριάννα Πολυχρονίδη-Ισιδώρα Δωροπούλου

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου-Εμμανουέλλα Αλεξίου-Ρένια Λουιζίδου-Αλίνα Κοτσοβούλου

Εύα Κοτανίδη, Θεοδώρα Σιάρκου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Μαρία Καβουκίδου

Βασίλης Παλαιολόγος, Δήμητρα Σιγάλα

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Μαρία Τζομπανάκη, Ορφέας Αυγουστίδης, Γεωργία Κρασσά

Πέγκυ Σταθακοπούλου, Νικορέστης Χανιωτάκης

 

Λίγα λόγια για το έργο

Το 1692 στο Σάλεμ, η Άμπιγκεϊλ, ερωτεύεται παράφορα έναν μεγαλύτερό της παντρεμένο άνδρα, τον Τζον Πρόκτορ. Εκείνος όμως την απορρίπτει και διαλέγει να μείνει στο πλάι της συζύγου του. Έτσι, εκείνη μαζί με άλλες κοπέλες του χωριού του κάνουν μάγια για να τον φέρουν πίσω. Οι κάτοικοι του Σάλεμ τις ανακαλύπτουν και οι γυναίκες κινδυνεύουν να θανατωθούν ως μάγισσες. Η Άμπιγκεϊλ κατηγορεί την σύζυγο του αγαπημένου της ως υποκινήτρια των μεταφυσικών πράξεων, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μία δίκη με καταστροφικές συνέπειες για όλους.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164