Μαίρη Ραζή: «Αισθάνομαι πολύ ελεύθερη μέσα σε αυτή τη σχέση»

Μια εφ΄ολης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαίρη Ραζή στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και την Σοφία Ραυτοπούλου η οποία μίλησε για τον πολιτικό της γάμο αλλά και την άποψη που έχει για την απιστία.

«Παντρεύτηκα το 1984. Ήταν ο 5ος πολιτικός γάμος στην Ελλάδα, ήταν μεγάλη ιστορία τότε γιατί δε  γίνονταν πολιτικοί γάμοι. Ο πατέρας του Σωτήρη, του συζύγου μου, μας μάλωσε. Ούτε καν ήρθαν. Οκτώ άνθρωποι ήρθαν σε αυτόν τον γάμο. Όταν βρεις το ταίρι σου, το βρίσκεις. Δε χρειάζεσαι ούτε ψυχολόγους, ούτε τίποτα.

Αισθάνομαι πολύ ελεύθερη μέσα σε αυτή τη σχέση. Τι θα πει, “είσαι πιστός, είσαι δικός μου”. Δεν το μπορώ εγώ αυτό. Εννοείται ότι θα συγχωρούσα την απιστία. Δε τη θεωρώ και απιστία. Ο άνθρωπος είναι ελεύθερος… Δε μπορεί να έχει κανείς ενοχές για μια απιστία και να διαλύει γάμο ή σχέση. Δε μου αρέσει καθόλου να χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη γιατί δεν ανήκω σε κανέναν, ανήκω μόνο σε μένα» είπε η Μαίρη Ραζή και συνέχισε:

«Όπως είναι ελεύθερο το πνεύμα μας, θα έπρεπε να είναι και το σώμα μας. Βεβαίως χρειάστηκε να διαχειριστώ απιστία. Δεν έγραψε κάπως μέσα μου. Δε με ενδιαφέρει. Αν αρχίσεις και ψάχνεις τα τηλέφωνα, τα συρτάρια… Ποτέ στη ζωή μου… Απαξιώ να κάνω κάτι τέτοιο. Δε με ενδιαφέρει τι θα κάνει ο άλλος. Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να κάνω καμία σκηνή με τον απέναντί μου. Και μετά θα κάθομαι εγώ με αυτόν τον άντρα; Όχι».

«Αν τολμήσει να πει κάποιος κάτι εναντίον του συζύγου μου θα τον φάω. Είναι ο άνθρωπος που αγαπώ πάρα πολύ και στηρίχτηκα πάνω του» είπε σε άλλο σημείο η Μαίρη Ραζή που παραδέχτηκε ότι της λείπει η τηλεόραση.

«Έχω χάσει χρήματα. Έχω βρεθεί σε μεγάλες δυσκολίες. Έχω βρεθεί να θέλω να μου κόψουν το ρεύμα, να θέλει να μου κάνει έξωση κάποιος ιδιοκτήτης, να μη μπορώ να πληρώσω το δάνειό μου…» αποκάλυψε σε άλλο σημείο.

Όσο για τις φήμες που ήθελαν τη Μίνα Αδαμάκη να έχει φύγει από τη ζωή, η Μαίρη Ραζή είπε, «Μα δε ντρέπονται; Είναι δυνατόν; Η οικογένεια δε το επιβεβαίωσε. Ζει. Είναι δυνατόν; Καλά και τα social αλλά έλεος».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164