Εύα Καϊλή: Στο T-Live η πρώην ιδιοκτήτρια του σπιτιού της στο Ψυχικό – «Δεν είναι λουξ διαμέρισμα»

Όπως έκανε χθες γνωστό η εκπομπή T-Live, η Εύα Καϊλή απέκτησε το 2019 ένα διαμέρισμα στο Ψυχικό έναντι του ποσού των 260.000 ευρώ, ενώ η αντικειμενική αξία του εκτιμάται στις 659.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωνε στο Πόθεν Έσχες η Ευρωβουλευτής, το συγκεκριμένο ακίνητο αποκτήθηκε μετά από πώληση άλλου ακινήτου.

Η πρώην ιδιοκτήτρια του σπιτιού των 169 τ.μ. στο Ψυχικό μίλησε στο T-Live και περιέγραψε στον Ιάσωνα Τσόλη πώς έγινε η αγοραπωλησία του ακινήτου.

«Την είδα όταν ήρθε να υπογράψουμε και δεν την ξαναείδα από τότε. Μου την έφερε κάποια μεσίτρια, ούτε θυμάμαι και ποια ήταν. 270.000 πωλήθηκε το ακίνητο. Είναι πάνω στην Κηφισίας, ξέρετε πόσα χρόνια προσπαθούσα να το πουλήσω; Δεν είναι και κανένα διαμέρισμα λουξ. Δυο κρεβατοκάμαρες έχει και ένα σαλόνι… Μέτριο» τόνισε η ιδιοκτήτρια στην εκπομπή του Alpha.

 

Μπορεί η πρώην ιδιοκτήτριά του ακινήτου να χαρακτηρίζει «μέτριο διαμέρισμα» τη μεζονέτα στο Ψυχικό, ωστόσο παράγοντες της αγοράς, εκτιμούν την εμπορική της αξία, υπερδιπλάσια της τιμής που πουλήθηκε στην Εύα Καϊλή.

Όπως εξηγεί η πρώην ιδιοκτήτρια του ακινήτου, όταν το διαμέρισμα αγοράστηκε από την Εύα Καϊλή, δεν είχε κατασκευαστεί με ακριβά υλικά: «Δεν είναι ένα σπίτι στο Ψυχικό από αυτά που φαντάζεστε… Πρώτα από όλα δεν είχα λεφτά να το τελειώσω και ήταν κατά τον πιο φθηνό τρόπο τελειωμένο… Ένα απλούστατο διαμερισματάκι ήταν… Είναι μεζονέτα, οπότε έχει και χάσιμο χώρου… Δύο κρεβατοκάμαρες είναι ουσιαστικά, το μπάνιο, η κουζίνα και ένα σαλονάκι. Είναι πολύ όμορφη, ένα πρόσωπο αξιόλογο και είναι κρίμα όλη αυτή η ιστορία που ξέσπασε… Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ…».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164