Μπρούνο Τσιρίλο: Οι πρώτες γιορτές με την κόρη του μετά τον χωρισμό του από την Έλενα Ασημακοπούλού

Η Έλενα Ασημακοπούλου πέρασε τις ημέρες των Χριστουγέννων αγκαλιά με την κόρη της, την οποία αργότερα αποχαιρέτησε προκειμένου να συναντήσει τον πατέρα της στην Ιταλία.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής, μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του από την ηθοποιό, έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα, ενώ συχνά ταξιδεύει για χάρη της κόρης του.

Το απόγευμα της Τετάρτης 28/12 ο Μπρούνο Τσιρίλο ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες του ταξιδιού του, δίπλα στην κόρη του, εκφράζοντας έτσι την χαρά του που θα περάσουν μαζί την μεγάλη γιορτή της Πρωτοχρονιάς.

Δες τις αναρτήσεις του Μπρούνο Τσιρίλο:

Η Έλενα Ασημακοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό HELLO σχολίασε την περίοδο που σκεφτόταν το πώς θα ανακοινώσει στα media τον χωρισμό της: «Φυσικά και με απασχολούσε όχι για τον εαυτό μου, αλλά για την ψυχική υγεία του παιδιού μου. Γι’ αυτό και δεν το ανακοίνωσα όταν συνέβη, αλλά μετά από οκτώ μήνες. Ήθελα να είμαι σίγουρη ότι δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην κόρη μου από τους συμμαθητές της, τα παιδιά είναι πολύ σκληρά και αυθόρμητα παράλληλα», είχε δηλώσει  η γνωστή ηθοποιός.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164