Ιωάννα Τούνη: Το βίντεο με το σώμα της πριν και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Η αντίστροφη μέτρηση για το νέο έτος έχει ξεκινήσει και τα social media έχουν «πλημμυρίσει» από ευχές, αναρτήσεις και τρυφερές εξομολογήσεις!

Οι Έλληνες celebrities, αποχαιρετούν το 2022, αναδημοσιεύοντας τις πιο έντονες στιγμές της χρονιάς, περιγράφοντας παράλληλα τις πιο αξέχαστες στιγμές του έτους.

Μεταξύ αυτών, και η Ιωάννα Τούνη, η οποία βρίσκεται στην τελική ευθεία της εγκυμοσύνης της, καθώς από μέρα σε μέρα πρόκειται να γεννήσει.

Ως το πρώτο 15πενθημερο του Ιανουαρίου δίνουν οι γιατροί περιθώριο στην Ιωάννα Τούνη για να φέρει στον κόσμο τον γιο της, το πρώτο παιδί, καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Τις τελευταίες αυτές ημέρες της εγκυμοσύνης της, η Ιωάννα Τούνη τις περνά στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου όπως έχει αποκαλύψει θα γίνει και ο τοκετός.

Όλο αυτό το διάστημα η ίδια μοιράζεται μέσω instagram αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της ως εγκυμονούσα αλλά και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει όλο αυτό το διάστημα.

Η μέλλουσα μανούλα, θέλησε να αποχαιρετήσει το έτος με χιούμορ, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, δείχνοντας τις διαφορές στο σώμα της πριν και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Δες το βίντεο

@j.touni  ε οχι! #fyp #foryoupage #beforeafter #pregnancy #viral #2022 #2023 #touni ♬ Happy New Year – ABBA

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164