Survivor All Star – «Έσπασε» ο Σπύρος Μαρτίκας: «Ήθελα κι εγώ να φύγω μαζί σου»

Εκτός Survivor All Star η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες Τρίτη 10 Ιανουαρίου ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς, τρεις μόλις μέρες μετά την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Θέλω να αποχωρήσω, δεν είμαι καλά ρε παιδιά. Θέλω να γυρίσω σπίτι μου. Μην με πιέζεται. Το εννοώ, παθαίνω κρίσεις, δεν είμαι τρελή. Δεν αντέχω. Δεν είναι η ζωή μας το Survivor, δεν θα πεθάνω εγώ για αυτό το παιχνίδι», ήταν τα λόγια της Βρισηίδας Ανδριώτου λίγο πριν αποχωρήσει.

Η επόμενη μέρα ξεκίνησε δύσκολα για τον Σπύρο Μαρτίκα, με τον οποίο ήταν σε σχέση από τον προηγούμενο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο, ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει στο παιχνίδι, καθώς όπως δήλωσε, έχει δώσει κάποιες υποσχέσεις.

«Βρισηίδα μου εχθές ένιωσα ότι δεν άντεξες, το κορμάκι σου δεν άντεξε. Ήθελα και εγώ να φύγω και εγώ μαζί σου εχθές, αλλά γνωρίζεις πολύ καλά ότι είμαι εδώ για να παλέψω.

Χθες το μεσημέρι που μου μίλαγες ότι δεν αντέχει το κορμί σου την πείνα και όλο αυτό που περνάμε εδώ, πεντέμισι μήνες μετά το προηγούμενο, κατάλαβα πόσο σοβαρά πήρες αυτή την απόφαση το βράδυ στο συμβούλιο. Ξέρω ότι θα είσαι εκεί, θα με περιμένεις και να ξέρεις ότι δεν θα σου λείπω γιατί θα με βλέπεις.

Έχεις αγωνία για την μητέρα σου. Εύχομαι να είναι καλά και να μη συνέβη τίποτα αυτές τις μέρες που έλειπες. Θα περάσει, όσος καιρός απομείνει για μένα, σύντομα και θα έρθω δίπλα σου», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164