Βρισηίδα Ανδριώτου – Survivor All Star: «Δεν είμαι πολύ καλά, θέλω τον χρόνο μου για να επανέλθω»

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής 15/1 η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία αποχώρησε από Survivor All Star πριν από λίγες ημέρες.

Η γνωστή influencer δεν άντεξε την ψυχολογική πίεση και αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star. Μάλιστα φαίνεται πως υπάρχει και ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο την έκανε να μη μπορεί να συνεχίσει μέσα στο παιχνίδι.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έχει επιστρέψει και στα social media, όπου εκεί μοιράζεται διάφορα πράγματα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Το μεσημέρι της Δευτέρας 16/1 η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο εξηγεί για ποιο λόγο δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, τονίζοντας πως δεν έχει επανέλθει πλήρως. 

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε χαρακτηριστικά:  «Εύχομαι να είστε εσείς καλά, εγώ γύρισα πλήρως στη ζωή μου, τώρα προσαρμόζομαι γιατί τα είχαμε αφήσει σε ένα χάος με τον Σπύρο πίσω. Να σας πω ότι ακόμα δεν είμαι πάρα πολύ καλά, οπότε πολλές φορές δεν έχω όρεξη να κάνω στόρι ή οτιδήποτε γενικότερα, θέλω λίγο τον χρόνο μου. Αυτό τα φιλάκια μου».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164