Αλέκος Συσσοβίτης: «Δε θα συμμετείχα σε remake του “Είσαι το Ταίρι μου”»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στον Θανάση Πάτρα παραχώρησε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τους ρόλους που τον έχουν σημαδέψει, για το remake της σειράς “Είσαι το ταίρι μου”, ενώ τόνισε πως δεν μετανιώνει για κάτι που έχει κάνει, καθώς μαθαίνει μέσα από της ήττες και τα λάθη του.

«Αντιδρούσα όταν με έλεγαν Νίκο, λόγω του ρόλου μου στο “Είσαι το ταίρι μου”. Τώρα που το βλέπω καταλαβαίνω ότι σε συνδέουν με κάτι που αγάπησαν. Δεν θα συμμετείχα σε remake της σειράς, εδώ δεν δεχθήκαμε να το πάμε δεύτερο χρόνο όταν έκανε 65% τηλεθέαση. Οπότε καλά κάνουν οι Αμερικανοί που μερικές φορές σταματούν τα πράγματα στην κορυφή τους», δήλωσε αρχικά ο Αλέκος Συσσοβίτης.

«Έχει πολλά χρονιά να χτυπήσει το τηλέφωνό μου για κινηματογράφο και με ενοχλεί. Αυτό έγινε μετά από το “Είσαι το ταίρι μου”. Έχω πει πάρα πολλά όχι και είδα μετά τις δουλειές που έκαναν επιτυχία», πρόσθεσε ο Αλέκος Συσσοβίτης. 

Στη συνέχεια ο ηθοποιός είπε πως είναι αυτοδίδακτος αναφέροντας: «Είναι δυνατόν ευνοήσουμε τον άνθρωπο για κάτι τέτοιο; Δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχει ένα πτυχίο για να κάνεις κάτι. Πολλοί μουσικοί, ζωγράφοι, συγγραφείς δεν το έχουν σπουδάσει. Σίγουρα όταν έχεις σπουδάσει κάτι, έχεις μάθει την τεχνική. Εγώ δεν είχα τον χρόνο να ενταχθώ σε κάποια σχολή γιατί ήμουν μεγαλύτερος. Υπάρχει και αυτοδίδακτοι ηθοποιοί του θεάτρου, τους οποίους θαυμάσαμε χωρίς να έχουν πτυχίο».

Τέλος, ο ηθοποιός ανέφερε πως δεν πρόλαβε να τα πει όλα στη μητέρα του, λέγοντας: «Σε μία άνω τελεία φεύγουμε όλοι», ενώ πρόσθεσε πως από τη φύση του τού αρέσει η μοναχικότητα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164