Κέρδισε διπλά εισιτήρια για τον τελικό του UEFA Champions League με την Εθνική Τράπεζα

Το ποδόσφαιρο είναι μαγεία, για άντρες και γυναίκες. Ένταση, αγωνία, ενθουσιασμός! Όταν μάλιστα μιλάμε για το UEFA Champions League, τότε ανεβαίνουμε επίπεδο και όλα τα συναισθήματα πολλαπλασιάζονται! Και τα νέα που σου έχω σήμερα είναι κάτι παραπάνω από φανταστικά… Το εισιτήριο σου για τον μεγάλο τελικό είναι πιο κοντά από όσο φαντάζεσαι. Η Εθνική Τράπεζα σε αποκλειστικότητα με τη Mastercard, σου δίνουν την ευκαιρία να παρακολουθήσεις από κοντά τον τελικό του απόλυτου ποδοσφαιρικού θεσμού δωρεάν! Γκοοοολ…

Προφανώς γνωρίζεις ότι μιλάμε για έναν θεσμό με μακρά ιστορία σκληρού ανταγωνισμού που έχει αναδείξει νικητές από όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης. Μιλάμε για ένα γεγονός που ανεβάζει την αδρεναλίνη και προσφέρει εντυπωσιακό θέαμα. Κορυφαίοι ποδοσφαιριστές δίνουν κάθε χρόνο το παρόν με τις εντυπωσιακές δεξιότητές τους, διεκδικούν με πάθος το πολυτιμότερο τρόπαιο, προσφέροντας αξέχαστες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις. Όλα εδώ βιώνονται στον υπερβολικό βαθμό και η νίκη έχει τη μεγαλύτερη σημασία από ποτέ!

Ωραίο να είμαστε αραχτοί στο σπίτι με φίλους και να παρακολουθούμε το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα. Ακόμα καλύτερα όμως να το βλέπεις live από την κερκίδα…

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Κάνε χρήση της πιστωτικής σου κάρτας Mastercard® της Εθνικής Τράπεζας στις καθημερινές σου συναλλαγές από 27/3/2023 έως και 30/04/2023. Έτσι, διεκδικείς διπλά εισιτήρια για να παρακολουθήσεις από κοντά τον τελικό αγώνα του UEFA Champions League στην Κωνσταντινούπολη, στις 10 Ιουνίου 2023.

Θα πρέπει να ξέρεις πως κάθε συναλλαγή ισοδυναμεί και με μία συμμετοχή στην κλήρωση, οπότε καταλαβαίνεις πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι όλες σου οι αγορές να γίνονται σκανάροντας την αγαπημένη σου κάρτα.

Από την κλήρωση θα αναδειχθούν τρεις τυχεροί που θα κερδίσουν διπλά εισιτήρια για τον τελικό του UEFA Champions League.

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ
Στα εισιτήρια συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μετακίνησης -από και προς το αεροδρόμιο, από και προς το στάδιο την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, καθώς και της διαμονής. Στο τέλος του αγώνα, ένα δώρο έκπληξη από την UEFA περιμένει κάθε νικητή!

Καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για μοναδική ευκαιρία! Ένα δωρεάν ταξίδι που θα σε οδηγήσει στα ουράνια, θα αγγίξεις την ευτυχία, θα απολαύσεις το υπερθέαμα, θα βιώσεις τα συναισθήματα στο φουλ, θα κάνεις τη βόλτα σου και θα πάρεις κι ένα δώρο στο τέλος. Γκοοοοολ! Τα καλύτερα γκολ της ζωής σου. Μια εμπειρία σταθμός στις αναμνήσεις σου, για πάντα. 

Αν θέλεις λοιπόν να εξασφαλίσεις τη συμμετοχή σου στην κλήρωση για το εισιτήριό σου για τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, δεν έχεις παρά να χρησιμοποιείς στις καθημερινές συναλλαγές την πιστωτική σου κάρτα Mastercard από την Εθνική Τράπεζα.

Και αν δεν έχεις, μπορείς να κάνεις την αίτησή σου για να την αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα μέσω του Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας, επιλέγοντας την κάρτα που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες.
Η νέα γενιά πιστωτικών καρτών της Εθνικής Τράπεζας, Silver, Gold και Black, είναι εδώ και προσφέρουν ευελιξία, επιβράβευση σε κάθε σου συναλλαγή, ασφάλιση σε κάθε σου ταξίδι και άλλες ασφαλιστικές παροχές, προσωπική εξυπηρέτηση και πολλά ακόμη προνόμια!

Καλή τύχη! Εύχομαι τα καθημερινά σου ψώνια να σε οδηγήσουν στις κερκίδες του απόλυτου τελικού!

*Τα εισιτήρια αποτελούν προσφορά της Mastercard, επίσημου χορηγού του UEFA Champions League.
Περισσότερες πληροφορίες στο nbg.gr.

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164