Ελένη Χατζίδου: Έφυγε για πασχαλινή κρουαζιέρα, μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της

Η Ελένη Χατζίδου φαίνεται πως ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε πριν μερικές ημέρες, το οποίο είχε ως συνέπεια να απουσιάσει την Μεγάλη Δευτέρα από το τηλεοπτικό της πόστο στο «Breakfast@Star».

Η τραγουδίστρια αρρώστησε με ίωση μαζί με την μικρή Μελίτα ωστόσο μητέρα και κόρη είναι πλέον υγιείς και έτοιμες για τις πασχαλινές διακοπές τους!

Έτσι το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, η Ελένη Χατζίδου μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους ξεκίνησαν για τις οικογενειακές διακοπές τους. Μάλιστα, η παρουσιάστρια του Star αποκάλυψε ότι θα πάνε για πρώτη φορά κρουαζιέρα!

«Έτοιμοι για τις οικογενειακές διακοπές του Πάσχα. Για πρώτη φορά κρουαζιέρα» έγραψε η Ελένη Χατζίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou)

Λίγο μετά την τελευταία της εκπομπή πριν τις διακοπές του Πάσχα, η Ελένη Χατζίδου έγραψε στα social media: «Φιλαράκια μου καλά μπορεί να έφυγα εκτάκτως σήμερα από την εκπομπή αλλά προλάβαμε να βγάλουμε τη χαρούμενη φωτογραφία μας, για να ευχηθούμε έτσι σε όλους να ζήσουν τη μαγεία του Πάσχα και της Ανάστασης! Φως σε όλους μας».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164