Υπόθεση Γεωργούλη: Τι υποστηρίζει στο T-live η Αρετή Αθανασίου για το tweet με το όνομα της Ελένης Χρονοπούλου

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε τηλεοπτική του παρουσία χθες στο Action 24, αποκάλυψε το όνομα του προσώπου που έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της Ελένης Χρονοπούλου, της γυναίκας που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και πρόκληση σωματικής βίας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης, «το όνομα του κομματικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που διέρρευσε το όνομα της καταγγέλλουσας στο διαδίκτυο και το tweet της έχει ανακαλυφθεί, αν και το διέγραψε, είναι η Αρετή Αθανασίου».

Δες εδώ την ανάρτηση που είχε κάνει η Αρετή Αθανασίου και στην πορεία διέγραψε:

Η απάντηση της Αρετής Αθανασίου

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η δημοσιογράφος Έφη Κουλοχέρη για το T-live, η Αρετή Αθανασίου ισχυρίστηκε πως διάβασε το όνομα της καταγγέλλουσας σε ενημερωτική ιστοσελίδα, την έγραψε στο twitter, αλλά άλλαξε γνώμη σχετικά με τη δημοσιοποίησή της.

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι έβγαλα πρώτη το όνομα της κοπέλας. Δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο. Η ανάρτηση αυτή είναι δική μου. Έγραψα αυτό το tweet όταν το όνομά της είχε ήδη γραφτεί σε site. Διάβασα την είδηση στο newsbomb.gr. Ξέρετε πόσοι δημοσιογράφοι κυνηγάμε την είδηση και πώς αισθανόμαστε όταν την έχουμε στα χέρια μας… Εντελώς παρορμητικά το έγραψα, εντελώς παρορμητικά το κατέβασα, σχεδόν αμέσως, γιατί θεώρησα ότι δεν έπρεπε να το δημοσιοποιήσω. Αυτό ένιωσα και έπραξα αναλόγως» δήλωσε στο T-live.

Μυστήριο με την ώρα του tweet

 

Στο Screenshot της ανάρτησης της Αρετής Αθανασίου η ώρα που αναγράφεται είναι 6.02 PM, δηλαδή 6.02 το απόγευμα. Η ώρα αυτή δημιουργεί ένα εύλογο ερώτημα: πώς η δημοσιογράφος έμαθε την είδηση από το newsbomb.gr, όταν η ώρα της δημοσίευσής του είναι στις 20.23, δηλαδή δύο ώρες και 21 λεπτά μετά το post της; 

Δες αναλυτικότερα στο παρακάτω βίντεο από το T-live:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164