Άρης Μπινιάρης: «Άκουγα γύρω μου διάφορα, επανήλθαν οι φωνές της αμφισβήτησης»

Στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Άρης Μπινιάρης, το απόγευμα της Τετάρτης 3 Μαΐου στην ΕΡΤ.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε στην επιτυχημένη του παράσταση «Θείο τραγί» και τις δυσκολίες που συνάντησε στην αρχή της επικοινωνίας με το κοινό.

Για την πρώτη του παράσταση: «Άκουγα γύρω γύρω διάφορα, φυσικά ακούς, βλέπεις μέσα σου, επανέρχονται οι φωνές της αμφισβήτησης και της ανασφάλειες και μαζί με αυτά προχωράς. Θέλω να πω πως αυτά τα συναισθήματα είναι σχεδόν συνοδοιπόροι της αμφισβήτησης, της ανασφάλειας, του φόβου. Νομίζω πως αυτό μου ήταν και καθαρό εκείνη τη στιγμή, ότι αυτές οι φωνές θα υπάρχουν, θα συνυπάρξουμε αλλά… αφήστε με να κάνω τη δουλειά μου ταυτόχρονα», ανέφερε ο Άρης Μπινιάρης.

«Τελικά η ίδια η δράση, ότι έγινε η παράσταση, ότι παίζαμε άρχισε σιγά σιγά να καταλαμβάνει περισσότερο χρόνο και να παίρνουν λιγότερο χώρο αυτές οι φωνές. Στην πρεμιέρα ήταν όλο φίλοι και είχε πλάκα που την δεύτερη ημέρα ήταν όλο το θέατρο άδειο. Τότε ήταν καινούργιο όλο αυτό σαν σύλληψη με έναν τρόπο, ερχόταν ο κόσμος και έλεγε “αυτό δεν είναι θέατρο, είναι συναυλία με τόσο δυνατά τη μουσική”», πρόσθεσε ο Άρης Μπινιάρης καλεσμένος στο Στούντιο 4.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164