Mermaidcore: Η νέα beauty τάση που αντικαθιστά την viral Barbiecore

Μετά το Barbiecore trend που θέλει το ροζ να επικρατεί στο μακιγιάζ έρχεται η σειρά του Mermaidcore να γίνει viral και μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού. Που σημαίνει wet look στα μαλλιά με κυματισμούς που θυμίζουν γλυπτό, έντονη λάμψη στην επιδερμίδα, aqua και γαλάζιες αποχρώσεις στα βλέφαρα με γενναίες δόσεις shimmer ή ακόμη και glitter αλλά και κοραλλί τόνους στα χείλη.

Ο μαξιμαλισμός συναντά το μινιμαλισμό στο συγκεκριμένο beauty look και η Ariel την μεταμοντέρνα γοργόνα που θέλει chic πινελιές σε μακιγιάζ και μαλλιά. 

Instagram: @hungvanngo

Glow: Το Highlighter πρωταγωνιστεί στην minimal εκδοχή του Mermaidcore. Και ακολουθούν οι αποχρώσεις της άμμου στα βλέφρα. Το shimmer απλώνεται σε όλο σχεδόν το πρόσωπο με τη βοήθεια της bronzer πούδρας που χαρίζει ταυτόχρονα την απαραίτητη ηλιοκαμμένη όψη.  

Instagram: @thetonyabrewer

Γαλάζιο του ωκεανού και aqua: Τα μάτια αποκτούν έξτρα λάμψη με την απόχρωση που θυμίζει εξωτικά νερά. Οι σκιές έχουν έξτρα λάμψη χάρη στο shimmer και το glitter ή ακόμη και κρεμώδη υφή που χαρίζει μια wet υφή αυτή τη φορά στα βλέφαρα. Οι μπλε αποχρώσεις επανέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο το φετινό καλοκαίρι και υπάρχει ένας τουλάχιστον τόνος που ταιριάζει τέλεια στο δικό σου χρώμα ματιών. Μπορείς να συνδυάσεις δύο και τρεις διαφορετικές ή να παίξεις με το ασημένιο και το λευκό.  

Instagram: @hungvanngo

Στην απόχρωση του κοραλλιού:  Η απόχρωση που έχεις συνδέσει με το καλοκαίρι και την ηλιοκαμμένη όψη μιας και την αναδεικνύει με τον πιο σέξι τρόπο. Φέτος είναι πιο επίκαιρη από ποτέ και θα την χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις μία ακόμη τεράστια τάση: Το μονοχρωματικό look. 

Instagram: @ash_kholm

Wet Hair: Είναι η απαραίτητη λεπτομέρεια του Mermaidcore μιας και τα μαλλιά μιας γοργόνας είναι μόνιμα υγρά, λαμπερά και με τους φυσικούς κυματισμούς που δημιουργεί το νερό και το αλάτι της θάλασσας. Θα πρέπει λοιπόν να δείχνουν σαν να έχεις βγει μόλις από τον ωκεανό και θα το πετύχεις με τη χρήση gel χτενίσματος που θα απλώσεις σε νωπά μαλλιά. 

Instagram: @dualipa

Η Dua Lipa μεταμορφώθηκε σε γοργόνα στην ταινία της Barbie. Με μπλε, μακριά και κυματιστά μαλλιά και γαλάζια, shimmer σκιά σε όλη την επιφάνεια του κινητού βλεφάρου που έρχεται σε αντίθεση με τα σκουρόχρωμα μαλλιά και τόνος της επιδερμίδας της. Απ’ ότι φαίνεται έγινε hugh fan του look που συνεχίζει να υιοθετεί και στις επίσημες εμφανίσεις της. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164