Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθαρίζει για την επόμενη σεζόν – Οι τρεις προσθήκες και το θέμα «συμπαρουσιάστρια»

Στα όσα ακούγονται και γράφονται για το Πρωινό και τις αλλαγές που θα δούμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας. Τελικά θα υπάρξει γυναίκα συμπαρουσιάστρια δίπλα του;

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και ξεκαθαρίσει ότι τα νέα πρόσωπα που θα ενταχθούν στην ομάδα μπροστά από τις κάμερες είναι 2-3.

«Για να μην γράφετε διάφορα, να το λήξουμε κι αυτό. Να τα πω μόνος μου να τελειώνουμε. Επειδή υπάρχει πολύ μεγάλη κουβέντα για το αν θα υπάρχει του χρόνου συμπαρουσιάστρια. Το λέω ξεκάθαρα και παρακαλώ όλους τους συναδέλφους να το σεβαστούν. Δεν θα υπάρχει καμία συμπαρουσιάστρια του χρόνου σε αυτήν εδώ την εκπομπή. Η ζωή πολλές φορές μας δείχνει το δρόμο, να ξέρετε. Ξεκινάς κάπως, και ο κόσμος σου λέει ότι σε θέλω κάπως αλλιώς».

«Έδειξε λοιπόν η ιστορία, ότι ο κόσμος αποδέχτηκε αυτήν την ομάδα όπως είναι. Εγώ θεωρώ ότι εδώ είμαστε μία ισότιμη ομάδα μπροστά από τις κάμερες κι απλώς εγώ κρατάω τη μπαγκέτα. Δεν θα υπάρχει συμπαρουσιάστρια. Θα υπάρχουν τρεις προσθήκες στην ομάδα των ανθρώπων που βλέπετε μπροστά από τις κάμερες. Αισθάνομαι ότι θα είναι σημαντικές. Αθροιστικά θα βοηθήσουν αυτή την εκπομπή. Εδώ το βασικό μας κομμάτι είναι το ρεπορτάζ και το άλλο η άποψη» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Λιάγκας.

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε: «Το ότι προφανώς ότι αυτή είναι μία πρωινή εκπομπή που υπάρχουν και τα περιβόητα γυναικεία εμπορικά θέματα. Τα περισσότερα εμπορικά αφορούν στις κυρίες. Οι σερβιέτες δεν αφορούν τους άνδρες, οι βαφές μαλλιών δεν αφορούν τους άνδρες. Εγώ δεν μπορώ να παρουσιάσω τα θέματα αυτά, το αντιλαμβάνεστε. Δεν μπορώ να παρουσιάσω βαφές μαλλιών. Άρα προφανώς θα υπάρχει μία γυναικεία παρουσία που θα αναλάβει κυρίως το κομμάτι αυτό. Νομίζω ότι έδωσε απαντήσεις».

Σύμφωνα με όσα ακούγονται τα τελευταία 24ωρα, η Ελένη Βουλγαράκη, η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Περρής είναι τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στο «Πρωινό» για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164