Στέφανος Τσιτσιπάς: Το πρώτο «σ’ αγαπώ» στην Πάουλα Μπαντόσα και οι αποκαλύψεις για τη σχέση τους

Μια από τις καλύτερες περιόδους στην προσωπική του ζωή διανύει ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο δημοφιλής Έλληνας τενίστας βρίσκεται σε νέα σχέση με την εντυπωσιακή Πάουλα Μπαντόσα.

«Έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες στη ζωή μου και δεν με έχει ελκύσει ποτέ καμία άλλη τόσο πολύ, δεν έχω βρει ποτέ τόση ομορφιά και τόσο ενδιαφέρον στο μυαλό μιας γυναίκας και το είπα στην Πάουλα και είμαι χαρούμενος, γιατί άκουσα το ίδιο και από εκείνη. Τα μυαλά μας ευθυγραμμίζονται και είναι μια τόσο πνευματική σύνδεση, περισσότερο από μια έλξη», ανέφερε σε δηλώσεις του στη γερμανική εφημερίδα Bild ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Μέσα από ένα νέο βίντεο στο Tik Tok το ζευγάρι περνά σε αποκαλύψεις για τη σχέση του. Σε ερώτηση μάλιστα για το ποιος είπε το πρώτο «Σ΄αγαπώ» η Πάουλα Μπαντόσα δείχνει με το χέρι της προς τον Στέφανο Τσιτσιπά απαντώντας πως εκείνος έκανε πρώτος την ερωτική εξομολόγηση. 

Ενώ σε ερώτηση για το ποιος γκρινιάζει περισσότερο στη σχέση τους, η Πάουλα απαντά δείχνοντας ξανά με το χέρι της στον σύντροφό της με εκείνον να συμφωνεί, καθώς η αγαπημένη του καθυστερεί να ετοιμαστεί κάθε πρωί. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164