Τα flip flops δεν είναι μόνο για την παραλία – 5 ιδέες για να τα φορέσεις παντού!

Τις σαγιονάρες, είτε τις λατρεύεις είτε τις μισείς! Εμείς σου προτείνουμε να ταχθείς υπέρ της πρώτης επιλογής, καθώς το all time classic αξεσουάρ ήρθε για να μείνει. Αυτό το καλοκαίρι, τα γνωστά στην παγκόσμια fashion scene ως flip flops (σε όλες τις πιθανές τους εκδοχές) δεν σε συντροφεύουν μόνο στην παραλία, αλλά και καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας, αφού οι δημοφιλέστεροι fashion designers αλλά και οι πιο στιλάτες fashionistas ανά τον κόσμο υποστηρίζουν πως ταιριάζουν υπέροχα με οποιοδήποτε look.

Από το γραφείο μέχρι την βραδινή έξοδο, παρακάτω θα βρεις 5 υπέροχους τρόπους να εντάξεις τις σαγιονάρες στην καθημερινότητά σου, απογειώνοντας τις εικόνες σου. Και όχι μόνο τις beachwear… 

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

 

Συνδύασέ τις με ένα tailored παντελόνι και ένα ημιδιάφανο, κρεμ πουκάμισο.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

 

 

Επίλεξέ τις σε ένα bold χρώμα και σέταρέ τις με ένα gingham co-ord σε παστέλ τόνο, δημιουργώντας ένα playfull σύνολο που όλοι θα προσέξουν.

 

 

 

 

 

 

 

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

 

Δημιούργησε ένα total white σύνολο με λευκές σαγιονάρες και ένα λευκό, δαντελένιο mini φόρεμα.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

 

Για την ακρίβεια, το φόρεμά σου δεν χρειάζεται να είναι λευκό. Με όποιο χρώμα ή ύφος και αν παίξεις, τα flip flops θα βρουν τον τρόπο να ταιριάξουν.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

 

Πόνταρε σε ένα maxi, μαύρο φόρεμα, μέσα από το οποίο θα φορέσεις ένα λευκό πουκάμισο. Μια ψάθινη τσάντα σε bold απόχρωση, μεγάλα γυαλιά ηλίου και οι αγαπημένες σου σαγιονάρες είναι τα μόνα αξεσουάρ που χρειάζεσαι για να απογειώσεις αυτή την εμφάνιση.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164