Άρωμα μαλλιών: Η μικρή πολυτέλεια που σου φτιάχνει τη διάθεση

Το άρωμα είναι η υπογραφή σου στο χώρο λένε οι experts. Και αληθεύει μιας και κάθε του νότα είναι μία πτυχή της προσωπικότητας σου. Και κάπως έτσι επιλέγεις εκείνο που σε εμπνέει μένοντας σταθερή ή αλλάζοντας ανάλογα με την εποχή ή τη διάθεση. Υπάρχει όμως και μία εσάνς που δημιούργησαν οι αρωματοποιοί για ένα από τα πιο όμορφα “στοιχεία” σου που είναι τα μαλλιά. Μακριά και με τέλειους κυματισμούς, french bob ή ακόμη και κομμένα σε ένα εκκεντρικό mullet ή bob αξίζουν να έχουν τη δική τους, ξεχωριστή αίσθηση. Την αποκτούν με το hair mist. Το άρωμα μαλλιών που φέρει την υπογραφή του αγαπημένου σου οίκου. 

Μπορείς να επιλέξεις το αντίστοιχο προϊόν του αρώματος που φοράς ή να δημιουργήσεις το δικό σου συνδυασμό. 

Dior Miss Dior Hair Mist: Μια απίθανη εσάνς που ανανεώνει και παράλληλα διατηρεί τα μαλλιά φρέσκα χάρη στο ροδόνερο και τα  τριαντάφυλλα Centifolia. Περιέχει ενεργά συστατικά που δημιουργούν μια μοναδική, αισθησιακή αύρα.

Jo Malone London Wnglish Pear & Freesia Hair Mist: Το άρωμα από γλυκά αχλάδια τυλιγμένα σε ένα μπουκέτο από λευκές φρέζιες, και άγρια τριαντάφυλλα χαρίζει στα μαλλιά την τέλεια αίσθηση. Το Argan Oil και η Βιταμίνη B₅, με τη σειρά τους, θρέφουν, προσφέροντας  απαλότητα και υγιή λάμψη.

Diptique Ilio Hair Mist:  Στην ακτή, οι βραχώδεις γκρεμοί βυθίζονται σε κύματα που χαϊδεύονται από τον ήλιο. Η θάλασσα απλώνεται στον ορίζοντα για να συναντήσει τον ουρανό. Για τους ιδρυτές της Diptyque, η Μεσόγειος ήταν το «τοπίο της ψυχής». Εδώ έρχονταν το καλοκαίρι, για να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν στην καρδιά της παρθένας φύσης. Το Ilio είναι ένας φόρος τιμής σε αυτή τη μεσογειακή γη πλημμυρισμένη από φως και το αρώματα. Στην καρδιά της σύνθεσης βρίσκεται ένα ασυνήθιστο φρούτο με φρέσκες, ζουμερές νότες: το φραγκόσυκο. Το περγαμόντο δίνει ζωντάνια, ενώ το γιασεμί προσθέτει χρώμα, απαλύνοντας τις πράσινες πτυχές του με μια απαλή floral νότα. Η τελευταία πινελιά: η ίριδα ολοκληρώνει τη σύνθεση με μια βελούδινη απαλότητα. 

Acqua di Parma Peonia Nobile Hair Mist:  Οι κομψές νότες από το άρωμα Peonia γίνονται οι πρωταγωνιστές μιας νέας αρωματικής εμπειρίας και απελευθερώνονται με τη φυσική κίνηση των μαλλιών. Η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με μαλακτικούς παράγοντες που αφήνουν τα μαλλιά λαμπερά και απαλά.

byredo Βal d’Afrique Hair Perfume: Ένα ζεστό και ρομαντικό βετιβέρ εμπνευσμένο από το Παρίσι στα τέλη των 20’s και την  Αφρικανική κουλτούρα, την τέχνη, τη μουσική και το χορό. Το μείγμα Παρισιάνικης πρωτοπορίας και Αφρικανικής κουλτούρας ενώνονται μια μοναδική εσάνς για τα μαλλιά με το νερολί του Bal d’Afrique να πρωταγωνιστεί, την Αφρικανική καλέντουλα και το Μαροκινό κεδρόξυλο να ακολουθούν.

Molton Brown Suede Orris Hair Mist: Ένα αιθέριο άρωμα για τα μαλλιά με orris Τοσκάνης, τριαντάφυλλο, γιασεμί, ξύλο κέδρου, μανταρίνι και πατσουλί να δημιουργούν την πιο δροσερή και αισθησιακή εσάνς. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164