Οδυσσέας Σταμούλης: «Ο πιο σημαντικός μου ρόλος ήταν του πατέρα» – Τα λόγια αγάπης με τα οποία μιλούσε για τον γιο του

Ανείπωτη τραγωδία για την οικογένεια του Οδυσσέα Σταμούλη μετά τον πνιγμό του 11χρονου γιου του ηθοποιού στην παραλία, στους Φούρνους Ικαρίας.

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου, το 11χρονο αγόρι έφυγε από το σπίτι του γύρω στις 2.30 το μεσημέρι και στις 6 το απόγευμα η μητέρα του ενημέρωσε την αστυνομία και το λιμενικό για την εξαφάνισή του.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι πάντες στο νησί και τελικά το άτυχο αγοράκι βρέθηκε γύρω στις 8.30 το βράδυ από ένα πολίτη στην παραλία Πλάκας.

Περισσότερες λεπτομέρειες μετέφερε στον τηλεοπτικό αέρα ο Δημήτρης Καρύδη, δήμαρχος Φούρνων Κορσεών Ικαρίας, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή, Καλοκαίρι Yes.

Όσα δήλωνε ο Οδυσσέας Σταμούλης για τον γιο του

 

Ο Οδυσσέας Σταμούλης, σχεδόν, σε κάθε του συνέντευξη μιλούσε για τον γιο του και τον χρόνο που περνούν μαζί, μετά τον χωρισμό από την μητέρα του.

Τον Νοέμβριο του 2021 ο γνωστός ηθοποιός είχε μιλήσει στο Mega Καλημέρα για την πορεία του στην υποκριτική και την πατρότητα.

«Μας έχουν προσβάλει πολλές φορές παλιότεροι συνάδελφοι και σκηνοθέτες. Το θεωρούσαμε φυσιολογικό και πιο παλιά έριχναν χαστούκι», σημείωσε ο κ. Σταμούλης για ακραίες συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου.

Για τη συμμετοχή του στους Δυο Ξένους: «Σαν άνθρωπο δεν ξέρω τον Νίκο Σεργιανόπουλο, σαν συνεργάτης ήταν πολύ κάλος. Δεν κάναμε όμως παρέα», τόνισε για τον συνεργάτη του. Από τους «Δυο Ξένους» έφυγε αιφνιδιαστικά. Τα πάθη έχουν καταλαγιάσει με τα χρονιά», είχε απαντήσει για την αποχώρηση του από τη γνωστή σειρά.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως η πατρότητα είναι ο πιο σημαντικός ρόλος: «O πιο σημαντικός ρόλος μου ήταν του πατέρα. Ήθελα πολύ πρόβα για να τον παίξω. Είναι 10 ετών. Τον γιο μου τον παίρνω τα σαββατοκύριακα αλλά δεν μου φτάνουν μόνο δυο ημέρες που τον έχω. Με την πρώην σύζυγο μου τα βρήκαμε εκτός νομού», ανέφερε για την πρώην σύντροφο του.

Αύριο, Δευτέρα 14 Αυγούστου, η οικογένεια και οι συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον 11χρονο Χρήστο στο Νεκροταφείο Καλλιθέας.

Μέσα από ανάρτηση που έκαναν μέλη της οικογένειας γνωστοποιήθηκε: «Κηδεύουμε τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 και ώρα 11 π.μ. στο Νεκροταφείο Καλλιθέας το αγγελούδι μας Χρήστο Σταμούλη 11 ετών» ανέφερε η ανακοίνωσή της για την ημέρα που θα του πουν όλοι το τελευταίο «αντίο» στον μικρό Χρήστο.

Αύριο, Δευτέρα 14 Αυγούστου, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον 11χρονο Χρήστο στο Νεκροταφείο Καλλιθέας, με τον γνωστό ηθοποιό να βρίσκεται αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη τραγωδία της ζωής του.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164