Η νέα συλλογή με μαγιό Pink Sands που θα φορέσουμε το Καλοκαίρι του 2017!

Η αγαπημένη Ελληνίδα σχεδιάστρια Στεφανία Φραγκίστα συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις νέες δημιουργίες της Pink Sands για το Καλοκαίρι 2017. Το απόλυτο love brand μαγιό και beachwear που έκανε το ντεμπούτο του το 2009 κι έκτοτε σημειώνει τεράστια επιτυχία διεθνώς, επιστρέφει φέτος με ακόμα πιο εντυπωσιακά σχέδια και prints, σε υπέροχους συνδυασμούς χρωμάτων.

Η νέα συλλογή μας ταξιδεύει σε ονειρεμένους προορισμούς, όπου στον αέρα πλανάται η ευωδία από λάδι καρύδας, τα χείλη έχουν γεύση τροπικών κοκτέιλ και η διάθεση είναι χαλαρή και ανέμελη. Είναι η ώρα της μεσημεριανής ραστώνης, η στιγμή που τα φιλήδονα κορμιά αναζητούν λίγη σκιά μετά τα χάδια κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο. Τα floral prints συναγωνίζονται τα tribal tropics, σε φλογερές αποχρώσεις του ροζ, του μωβ και του μπλε. Το θρυλικό best-seller τριγωνάκι FRU FRU™ με τα σέξι spaghetti strings και τα βολάν που αναδεικνύουν τις γυναικείες καμπύλες κυκλοφορεί σε νέες εκδόσεις που γίνονται αυτομάτως συλλεκτικές και ταυτίζονται με τις αναμνήσεις κάθε καλοκαιριού.

Τα μπικίνι με κορσέ ή bandeau φοριούνται και σαν τοπ, και συνδυάζονται τέλεια με σορτς, αέρινες παντελόνες ή φούστες δημιουργώντας με μια κίνηση ένα πρωτότυπο και πρακτικό outfit για τις βόλτες μετά τη παραλία. Το ίδιο και τα παιχνιδιάρικα ολόσωμα μαγιό που λειτουργούν και ως αισθησιακά body, σμιλεύοντας απαράμιλλα τη σιλουέτα. Η φετινή συλλογή περιλαμβάνει δημιουργίες που αναστατώνουν τις αισθήσεις και γίνονται αληθινά αντικείμενα πόθου.

Ομοίως, η σειρά beachwear αποτελείται από αέρινα φορέματα, jumpsuits, καφτάνια και κιμονό με μεταξένια υφή και υπέρκομψες γραμμές που μπορούν να φορεθούν από το πρωΐ στην παραλία για ένα ξεχωριστό beach look μέχρι τις glamorous βραδινές εμφανίσεις στα σοκάκια του νησιού.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η Στεφανία Φραγκίστα ανέλαβε πλέον και επίσημα για την Ελλάδα και την Κύπρο την αντιπροσωπεία της διάσημης αυστραλιανής μάρκας The Beach People, με τις αυθεντικές στρογγυλές πετσέτες σε φανταστικά σχέδια να συμπληρώνουν το περιεχόμενο της σωστά οργανωμένης beach bag που συντροφεύει τις απαιτητικές fashionistas στις διακοπές τους.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164