Τα ζυμαρικά είναι πάντα μια καλή ιδέα αλλά ήρθε η στιγμή να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα φτιάχνοντας λαχταριστά φετουτσίνι με μανιτάρια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 300 γρ. φετουτσίνι
- 3 – 4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
- 1/2 φλ. μανιτάρια κομμένα σε λεπτές λωρίδες
- 2 κ.γ. σκόρδο λιωμένο
- 1/2 φλ. κρέμα γάλακτος
- 1/3 φλ. παρμεζάνα
- αλάτι
- πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό, βράζεις τα φετουτσίνι ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας
- Τα σουρώνεις και τα αφήνεις στην άκρη
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ψήνεις το μπέικον σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει τραγανό
- Προσθέτεις στο τηγάνι τα μανιτάρια και το σκόρδο και τα σοτάρεις για δύο λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια και να ροδίσει το σκόρδο
- Προσθέτεις την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα και ανακατεύεις για δύο λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί
- Ρίχνεις και τα φετουτσίνι στο τηγάνι προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι και ανακατεύεις πολύ καλά τα υλικά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ