7 Days Challenge: Το μυστικό για λαμπερό χαμόγελο που νικάει τον χρόνο μέσα σε μόλις λίγα εικοσιτετράωρα

Το γέλιο είναι κινητήριος δύναμη. Ένα ζεστό χαμόγελο μπορεί να σώσει μια μέρα που είχε ξεκινήσει πολύ στραβά. Να γεμίσει με ενέργεια, τον συνάδελφο, τον φίλο, τον σύντροφο σου ή ακόμα και έναν τυχαίο περαστικό, που δεν σε γνωρίζει καν. Ένα πλατύ, φωτεινό χαμόγελο μπορεί να πυροδοτήσει την δημιουργικότητά σου. Να σε επιστρέψει στην αισιοδοξία, από την οποία μπορεί να είχες παρεκκλίνει τελευταία. Να τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. Να σε κάνει να ονειρευτείς. Να σε κάνει να νιώσεις όμορφη ξανά. Νέα. Ανέμελη. Ξεκούραστη.

Όσα καλλυντικά και αν κρύβεις μέσα στο μπουντουάρ ή το νεσεσέρ σου, όσα βήματα κι αν περιλαμβάνει η skincare routine σου, τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα αστραφτερό χαμόγελο. Ναι, το φον ντε τεν καλύπτει τα σημάδια του χρόνου. Ναι, ρουζ παίρνει από πάνω σου την χλωμάδα. Ναι, η μάσκαρα τονίζει το βλέμμα σου. Ναι, το κραγιόν δίνει ζωή στα χείλη σου. Το χαμόγελο όμως προσθέτει το φως. Εξαιτίας του λάμπεις, ακτινοβολείς από χιλιόμετρα μακριά.

Δεν υπάρχουν όμορφα ή άσχημα χαμόγελα, αν με ρωτάς. Το χαμόγελο είναι χαμόγελο. Είναι ωραίο, ο κόσμος να χαλάσει. Ο χρόνος όμως είναι ύπουλος παίκτης. Το πέρασμά του έχει επίδραση σε όλους και σε όλα. Τα δόντια μας δεν ξεφεύγουν από τον κανόνα. Πόσες φορές θέλεις να γελάσεις δυνατά, να χαμογελάσεις πλατιά και νιώθεις άβολα να το κάνεις για να μην φανούν τα δόντια σου, που ενδεχομένως δεν είναι τόσο λευκά όσο τις φίλης σου; Αν θέλεις λοιπόν το χαμόγελό σου να νικήσει τον χρόνο, να ανακαλύψεις την πιο λαμπερή εκδοχή του, χρειάζεσαι τους κατάλληλους συμμάχους στο πλευρό σου. Η σχέση μου με τον χρόνο – αν και μόλις μπήκα στα πρώτα -άντα – δεν είναι και η καλύτερη. Με όλες αυτές τις σκέψεις στο κεφάλι μου, ξεκίνησα την αναζήτηση μου. Για ένα χαμόγελο κόντρα… στον χρόνο! Ήμουν μαζεμένη στην αρχή, για να είμαι ειλικρινής, αφού όσα προϊόντα έχω δοκιμάσει στο παρελθόν – και υπόσχονται λευκότερα δόντια – δεν έχουν λειτουργήσει. Μπορεί να κάνω κάτι λάθος εγώ, δεν ξέρω… 

Στην πορεία έφτασε στα χέρια μου η νέα AIM White Now Time Correct. Η AIM συγκαταλέγεται στα brand που εμπιστεύομαι, στα brand που θα βρεις στο μπάνιο μου. Για αυτό και της έδωσα την ευκαιρία ξανά, χωρίς ιδιαίτερο δισταγμό. Το νέο της «παιδί», δηλαδή η οδοντόκρεμα AIM White Now Time Correct υπόσχεται τρεις φορές πιο λευκά δόντια και καταπολέμηση των χρόνιων κίτρινων λεκέδων.

Η φόρμουλά της είναι εμπλουτισμένη όχι με μια αλλά με δύο κλινικά αποδεδειγμένες τεχνολογίες: την White Correct Technology και την White Infinity Technology. Αυτό που κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον μου βέβαια είναι πως αναφέρει πως τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα, δηλαδή μέσα στα πρώτα εικοσιτετράωρα. Έτσι αποφάσισα να κάνω το εξής: να υποβάλω την νέα AIM White Now Time Correct σε ένα απαιτητικό crash test 1 εβδομάδας, 7 ολόκληρων ημερών, ώστε να δω ιδίοις όμμασι, αν πράγματι μπορεί να μου προσφέρει αυτά που υπόσχεται.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tlife.gr (@tlifegr)

Έτσι και έγινε. Το σωληνάριό της, το οποίο μάλιστα είναι 100% ανακυκλώσιμο, τοποθετήθηκε στο βαζάκι του μπάνιου μου. Και ξεκινήσαμε παρέα! Την χρησιμοποιούσα – και συνεχίζω να το κάνω – ανελλιπώς κάθε πρωί και βράδυ. Κάποιες ημέρες μάλιστα, επειδή οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις με κρατούν εκτός σπιτιού μέχρι πολύ αργά, την παίρνω μαζί μου και στο γραφείο. Έτσι για ένα φρεσκάρισμα. Από την 3η κιόλας ημέρα, είχα δει διαφορά. Τα δόντια μου ήταν πιο λευκά. Η θαμπή τους όψη είχε εξασθενήσει. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tlife.gr (@tlifegr)

Δεν ήταν πως την είχα βοηθήσει ιδιαίτερα στο έργο της. Αυτό μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση. Δεν πρόσεχα τις τροφές που κατανάλωνα, ενώ την ίδια στιγμή έπινα περίπου 3 καφέδες ημερησίως και το χειρότερο… κάπνιζα. Όλα αυτά είναι απαγορευτικά όταν κάνεις λεύκανση στον οδοντίατρο. Το ίδιο ισχύει φαντάζομαι και στην περίπτωση της AIM White Now Time Correct. Και όμως, τα δόντια μου έμοιαζαν αναζωογονημένα και πιο καθαρά από ποτέ άλλοτε. Στις 7 ημέρες πια, το αποτέλεσμα ήταν εμφανές και στους γύρω μου. Με ρωτούσαν. Ξανά και ξανά. Τι είχα κάνει και το χαμόγελό μου ήταν τόσο λαμπερό. Πίστευαν πως οφείλεται στην διάθεσή μου. Ίσως παίζει ρόλο και αυτό. Μα σίγουρα έχει βάλει το χεράκι της και η AIM White Now Time Correct, η οποία εξασφάλισε την σταθερή της θέση στο μπάνιο μου. Με την αξία της!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tlife.gr (@tlifegr)

#AIM #TimeCorrect #WhiteNow

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164