Chanel Cruise Collection 2018: Τι φόρεσαν οι σταρ στο fashion show

Όπως σε πληροφόρησα μερικές ώρες πριν, ο οίκος Chanel παρουσίασε την Cruise Collection για το 2018 με φόντο ένα τοπίο που θύμιζε την Ακρόπολη. Πιο συγκεκριμένα ο Karl Lagerfeld μεταμόρφωσε το Grand Palais στο Παρίσι σε έναν αρχαίο ελληνικό ναό, γεμάτο με κολώνες, ερείπια και μάρμαρα. Η συλλογή είχε σαν τίτλο “The Modernity of Antiquity” και βασικά χαρακτηριστικά της ήταν τα ντραμπέ σχέδια, οι one shoulder γραμμές, οι χρυσές λεπτομέρειες, τα ιδιαίτερα headbands που έφεραν στο χώρο μια ατμόσφαιρα που θύμιζε τις Ελληνίδες Θεές της αρχαιότητας

Αφού λοιπόν σου δείξαμε ένα μέρος της συλλογής (δες εδώ), ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με τις διάσημες που έδωσαν το παρών και τα looks που επέλεξαν.

Η Keira Knightley, ambassador και κεντρικό πρόσωπο του αρώματος Coco Mademoiselle, φόρεσε total look του οίκου από τη συλλογή Paris-Cosmopolite 2016/17.

Η Anna Mouglaris, ambassador του οίκου, επέλεξε κι εκείνη total look Chanel από τη συλλογή Paris-Cosmopolite 2016/17.

H Caroline De Maigret, ambassador και κεντρικό πρόσωπο της CHANEL’s GABRIELLE bag, φόρεσε outfit του οίκου από τη συλλογή Paris-Cosmopolite 2016/17 και ολοκλήρωσε με την τσάντα που προαναφέρθηκε.

Η Liu Shi Shi με look από τη συλλογή Paris-Cosmopolite 2016/17.

H Liu Wen με σύνολο από τη συλλογή Paris-Cosmopolite 2016/17.

Η Ellie Bamber επέλεξε ένα top από την Cruise 2015/16 collection και μια φούστα Spring-Summer 2017 Act 1 Ready-to-Wear collection.

Η Isabelle Huppert με black leather jacket από τη Spring-Summer 2017 Act 1 Ready-to-Wear collection και με ένα black wool dress από τη Fall-Winter 2017/18 Act 1 Ready-to-Wear collection.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164