Πάνος Μουζουράκης: Η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου στην εγκυμονούσα σύζυγό του, Μαριλού Κόζαρη

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Πάνος Μουζουράκης στην Φαίη Σκορδά και την εκπομπή “Fay’s time“.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης που σε λίγο καιρό θα κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, μίλησε για τη σύζυγό του, Μαριλού Κόζαρη και αποκάλυψε το παρασκήνιο της πρότασης γάμου, αλλά και τα συναισθήματά του λίγο πριν γίνει μπαμπάς. 

«Δε σταμάτησα τη συναυλία, απλά επειδή είχα το ipad εκεί για τους στίχους, είπα να πάρω και ένα τηλέφωνο την ώρα που τραγουδούσα. Στην αρχή, δεν ήθελα να το προδώσω αλλά ήταν τόσο ωραία η εικόνα εκεί, είχαν στηθεί και κάτι παιδάκια εκεί μπροστά και ήμασταν σαν παιδικός σταθμός, είπα να της δείξω και τα παιδάκια τώρα που περιμένουμε και το δικό μας. Να δει πόσο καλός πατέρας θα είμαι» ανέφερε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης για την κίνησή του να πάρει τηλέφωνο τη σύζυγό του ενώ βρισκόταν πάνω στη σκηνή. (δες εδώ σχετικό βίντεο)

«Γνωριστήκαμε μέσω μιας κοινής μας φίλης σε ένα μαγαζί στου Ψυρρή. Πέρα από την ιδιαίτερη γλύκα της και τον ευγενικό της τρόπο, όταν έγραψα εκείνο το περίφημο ποίημα για τον γάμο μας, πολύ περήφανα πήγα και της είπα ότι ενώ όλοι μου είπαν να μην ασχοληθώ με το θέμα, εγώ δημιούργησα ένα καλλιτέχνημα και τη ρώτησα πως της φαίνεται.

Μου λέει, “πολύ ωραίο είναι, αλλά εγώ δε θα το έκανα”. Με έπιασε το καλλιτεχνικό μου και άρχισαν να της λέω, “εδώ, η σημειολογία…” και μου απάντησε, “Δε θέλω να μου εξηγήσεις, μου ζήτησες την άποψή μου και σου την είπα. Από εκεί και πέρα, δε πρόκειται ποτέ να σε φιμώσω ή να προσπαθήσω να σου επιβάλλω κάτι”. Αυτό μου άρεσε» ανέφερε στη συνέχεια ο Πάνος Μουζουράκης για τη γνωριμία του με τη Μαριλού Κόζαρη και το ποίημα που είχε γράψει για τους δημοσιογράφους λίγο πριν τον γάμο τους.

Στη συνέχεια, ο Πάνος Μουζουράκης αποκάλυψε και το παρασκήνιο της πρωτότυπης πρότασης γάμου στην αγαπημένη του.

«Η πρόταση γάμου έγινε σε ένα escape room… Ήταν μαζί μας και η κουμπάρα μας η Ευαγγελία και ο Πέτρος Κουσουλός που με βοήθησε να στήσω όλο το θέμα, ήθελα να φανεί ότι έρχεται από αλλού η ιδέα και όχι ότι είναι δικό μου. Ζήτησα από τον Πέτρο να πει ότι θέλει να κάνει ένα για τα escape room και να μας καλέσει να πάμε το βράδυ να λύσουμε έναν γρίφο.

Πράγματι, πήραν τηλέφωνο τη Μαριλού κι εκείνη απαντάει: “Α, δε μπορούμε σήμερα, ο Πάνος έχει μια υποχρέωση”. Όντως είχα μια υποχρέωση, αλλά το είχα ξεχάσει. Τελικά το κανόνισα και πήγαμε στο escape room. Tώρα που η Μαριλού δε μπορεί να κουνηθεί, παίζουμε στο Playstation παιχνίδια διαφυγής. Λίγο πριν μπούμε μέσα στο escape room, γύρισε και μου είπε, “εδώ έπρεπε να μου κάνεις πρόταση γάμου”» είπε.

Τέλος, σχετικά με την κόρη του που πρόκειται να γεννηθεί σε λίγες ημέρες, ο Πάνος Μουζουράκης ανέφερε: «Δε μπορώ να βλέπω τη Μαριλού να υποφέρει, να είναι δυσκίνητα. Τι περνάτε εσείς οι γυναίκες. Ήμουν της φάσης που δε μπορούσα να καταλάβω γιατί πρέπει να κάνω παιδί έτσι όπως είναι ο κόσμος… Το ωραίο όμως στο ανθρώπινο είδος είναι ότι μπορούμε να αλλάξουμε άποψη…».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164