Ο Kanye West λανσάρει νέα σειρά κοσμημάτων… Και φυσικά πρώτη τα φόρεσε η Kim

Ξεκάθαρα μπορούμε να πούμε ότι το ζεύγος West – Kardashian δεν έχει σταματημό, ειδικά στο χώρο της μόδας. Είναι γνωστό πως η Kim με τις αδερφές της διατηρούν εδώ και χρόνια καταστήματα γυναικείων ρούχων, ενώ από την άλλη ο Kanye τον τελευταίο καιρό λανσάρει μια δική του συλλογή ρούχων, την Yeezy. Πρόσφατα σε είχα ενημερώσει ότι οι δυο τους “ενίσχυσαν” τη Yeezy προσθέτοντας και παιδικά ρούχα, στων οποίων την αισθητική συνέβαλε σημαντικά και η κόρη τους North (το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει).

Τις τελευταίες μέρες όμως, έγινε γνωστό πως η Yeezy θα αποκτήσει και κοσμήματα, τα οποία είχε πρωτοφορέσει η Kim στα προηγούμενα MTV Awards, χωρίς κανένας να δίνει σημασία. Η συλλογή περιλαμβάνει δώδεκα κομμάτια (δαχτυλίδια και κολιέ) σε συνεργασία με τον Jacob Arabo του οίκου Jacob & Co.

Εμπνευσμένα από την κλασική ιταλική τέχνη, τα ρομαντικά κολιέ διαθέτουν μενταγιόν χαραγμένα με γλυπτά της Φλωρεντίας και πορτρέτα που χρονολογούνται από το 1300. Τα κομμάτια ξεκινούν από 1.530 δολάρια και μπορούν να φτάσουν τα 13.000 δολάρια. Τα δαχτυλίδια και τα κολιέ είναι 18 καρατίων.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164