Κατερίνα Καινούργιου για Γιώργο Λιάγκα: «Εγώ τον στήριξα, αυτός;»

Απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα έδωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram η Κατερίνα Καινούργιου.

Το πρωί της Πέμπτης 20/9, με αφορμή το χθεσινό ξέσπασμα του Στέφανου Κασσελάκη για το ρεπορτάζ με την υποτιθέμενη “γιαγιά” του, ο Γιώργος Λιάγκας άφησε αιχμές για τηλεοπτικές εκπομπές, κάνοντας λόγο για στημένες τηλεφωνικές.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε repost το σχετικό άρθρο του TLIFE και σχολίασε για τον Γιώργο Λιάγκα: «Εγώ τον στήριξα. Αυτός;».

Πως όμως ξεκίνησαν όλα;

Βλέποντας ο Γιώργος Λιάγκας τη χθεσινή ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για τη συνέντευξη με την υποτιθέμενη γιαγιά του που φιλοξενήθηκε στο Πρωινό την Τρίτη 19/9, θέλησε σήμερα να ξεκαθαρίσει τη θέση του αφήνοντας διάφορες αιχμές για άλλες εκπομπές και “φωτογραφίζοντας” εκείνη που παρουσίαζε η Κατερίνα Καινούργιου στο παρελθόν.

«Ψάξτε σε άλλες ελληνικές εκπομπές -έχω φάκελο- που έστηναν τηλεφωνικές για να κάνουν τηλεθέαση. Που έβαζαν ανθρώπους που δεν υπήρχαν για να κάνουν τηλεθέαση. Και έβγαιναν οι ίδιοι με άλλα ονόματα. Η κυρία η συγκεκριμένη έχει μία προφανώς μακρινή συγγένεια με εσάς. Από ό,τι κατάλαβα ότι ο εγγονός της με εσάς είστε τρίτα ξαδέρφια. Αντί να μου στείλετε λουλούδια, ή σοκολατάκια που ανακαλύπτουμε το γενεαλογικό σας δέντρο και να πείτε ευχαριστώ στην εκπομπή, βγαίνετε και λέτε ότι τα έχουμε βάλει εμείς μαζί σας;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του. (δες εδώ όλα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας)

Κι ενώ ο Γιώργος Λιάγκας έλεγε όλα αυτά, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τη δική της εκπομπή τον στήριζε εξηγώντας πως “λάθη γίνονται και έχουν γίνει από όλες τις εκπομπές“.

«Έχει απόλυτο δίκιο ο Στέφανος Κασσελάκης όμως, λάθη γίνονται σε όλες τις εκπομπές. Κι εμείς έχουμε κάνει λάθη. Δεν υπάρχει εκπομπή που δεν έχει κάνει λάθος. Δε λέω ότι έχει άδικο ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλά λάθη γίνονται… Εμείς έχουμε τον θείο του Στέφανου Κασσελάκη. Είναι σίγουρα ο θείος; Γιατί μετά… Εγώ τον στήριξα λίγο τον Λιάγκα ε; Όλοι κάνουμε λάθη» ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας του Alpha.

Λίγη ώρα όμως μετά το τέλος της εκπομπής της, η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε στη συγκεκριμένη ανάρτηση δείχνοντας την απογοήτευση της για τον τρόπο με τον οποίο ο Γιώργος Λιάγκας χειρίστηκε το θέμα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164