Δήμητρα Βαμβακούση: Η αντίδραση στην κάμερα όταν ρωτήθηκε στον γάμο της περί εγκυμοσύνης

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν χθες Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Αμέσως μετά το τέλος της τελετής, το νιόπαντρο ζευγάρι έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, με τους δημοσιογράφους να ρωτούν τη Δήμητρα Βαμβακούση για τις ευχές που έλαβε περί εγκυμοσύνης. Να σημειωθεί, ότι πριν από τις συγκεκριμένες δηλώσεις, καλεσμένοι όπως ο Πέτρος Νάζος και η Ειρήνη Κολλιδά είχαν κάνει λόγο για εγκυμοσύνη

Η πρώην παίκτρια του Survivor ωστόσο, αντέδρασε στην σχετική ερώτηση: «Δεν θα ήθελα να μου ξαναγίνουν τέτοιες ερωτήσεις. Και θα ήθελα να πω το εξής: Όταν ρωτάνε κάποια πράγματα μια γυναίκα, πρέπει να σκέφτονται πρώτα αν… αυτή η γυναίκα μπορεί να κάνει παιδιά; Θέλει να κάνει παιδιά; Είναι εντάξει με αυτό που της έχει τύχει; Μπορεί να το διαχειριστεί; Έχει βοήθεια – δεν έχει βοήθεια; Είναι μόνη της;».

Η Δήμητρα Βαμβακούση κατέληξε: «Μόνο αυτό θέλω να πω και να σεβαστούμε όλοι μία κατάσταση οποιασδήποτε γυναίκας και να μην κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις γενικά».

Δες τις δηλώσεις της Δήμητρας Βαμβακούση στο παρακάτω βίντεο μετά το 08:50′

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164