Το Ναυάγιο: Πρεμιέρα για τη νέα σειρά του Mega – Οι τρεις πρωταγωνιστές που ξεχώρισαν στο twitter

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 1 Οκτωβρίου η νέα σειρά εποχής του Mega, Το Ναυάγιο.

Η σειρά εξελίσσεται στα τέλη της δεκαετίας του 60′ όταν το πλοίο «Φοίνιξ» ναυαγεί με τους επιζώντες να παίζουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία των επεισοδίων και με τις προκλήσεις στις οποίες θα βρεθούν αντιμέτωποι.

Στο πρώτο διπλό επεισόδιο της σειράς γνωρίσαμε τους κεντρικούς χαρακτήρες, λίγες μέρες πριν το ναυάγιο που θα ανατρέψει τα πάντα.

Το Ναυάγιο – Λίγα λόγια για τη νέα σειρά του Mega

Η σειρά είναι βασισμένη στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη και ξετυλίγει το κουβάρι με τα «αγκαθωτά νήματα» της ζωής των πρωταγωνιστών της. Στα παγωμένα νερά του Αιγαίου, η μοίρα συνδέει τους επιζώντες του πλοίου «Φοίνιξ» με μια αόρατη κλωστή που θα ορίσει μια για πάντα το υπόλοιπο της ζωής τους.

Με φόντο την Ελλάδα μιας άλλης εποχής, γεμάτης αντιθέσεις, γεμάτης εικόνες από τη χρυσή εποχή του ελληνικού σινεμά, την πολιτική αναταραχή της δικτατορίας που πλησιάζει, με την ποδοσφαιρική τρέλα, τα λαϊκά τραγούδια και τις φτωχικές αυλές, οι «Ναυαγοί» καλούνται να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους και να ορίσουν τη δική τους μοίρα.

Έρωτες που γεννιούνται μέσα από τις στάχτες του Φοίνικα, ελπίδα μέσα από το πένθος, νέα ξεκινήματα που οδηγούν σε αναπάντεχες περιπέτειες, δικαστικές ίντριγκες και δημοσιογραφικές ανατροπές, δημιουργούν ένα μωσαϊκό ιστοριών και ανθρώπων, που τους ενώνει το αγιάτρευτο τραύμα του ναυαγίου από τη μία, αλλά και η απίστευτη θέληση για ζωή, έρωτα και δικαίωση από την άλλη.

Το Ναυάγιο – Πώς υποδέχτηκε το twitter τη νέα σειρά του Mega

Οι χρήστες του twitter στην πλειοψηφία έμειναν εντυπωσιασμένοι από τη νέα σειρά εποχής του Mega. Ο Λεωνίδας Κακούρης, ο Γιώργος Χρυσοστόμου και η Αναστασία Παντούση, ήταν οι τρεις πρωταγωνιστές που συγκέντρωσαν τα περισσότερα tweets, καθώς, πέρα από την ερμηνεία τους, είναι και τα πρόσωπα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση της σειράς. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164