ΜΜ6 Μaison Margiela x Salomon: Εδώ εντοπίσαμε 2 κομμάτια που απογειώνουν το urban style!

Η MM6 Maison Margiela και η SALOMON αποκαλύπτουν ένα νέο κεφάλαιο στη σχέση συνεργασίας των οίκων: Μία συλλογή ωδή στην καινοτομία και στο μεταβατικό σχεδιασμό.

Η συνεχιζόμενη συνεργασία μεταξύ των brand: MM6 Maison Margiela και Salomon, φέρνει στο προσκήνιο 6 νέα προϊόντα για το φθινόπωρο. Συνδυάζοντας την τεχνική εξειδίκευση της Salomon με την ασεβή σχεδιαστική προοπτική του MM6 Maison Margiela, οι 6 δημιουργίες σηματοδοτούν ένα νέο κεφάλαιο  στον μεταβατικό και προοδευτικό σχεδιασμό!

Ξεχωρίζουν τα 2 πρώτα προϊόντα που είναι ήδη στην αγορά!

 Το sneaker της συλλογής, Cross Wader έχει αντισυμβατικό σχεδιασμό στο ύφος της γνωστής εταιρείας αθλητικών ειδών. Το σχέδιο του μοναδικό! Με skin-tight γραμμή που αγκαλιάζει το πόδι μέχρι τον μηρό και καταλήγει σε rubber sole. Σε δύο υπέροχες αποχρώσεις vanilla & almond είναι ότι πιο forward έχουμε δει το τελευταίο διάστημα.

 

 

Το δεύτερο προϊόν αυτού του πρώτου λανσαρίσματος είναι ένα γιλέκο της SALOMON, με τις μεγαλύτερες πωλήσεις – το ADV Skin 5 –το οποίο και επαναπροσδιορίζεται μέσα από τον ξεχωριστό αισθητικό φακό του MM6 Maison Margiela. Ο σχεδιασμός του είναι, πρώτα απ’ όλα, λειτουργικός, με μαλακό ύφασμα, διχτυωτή ζώνη, pocket θήκη στο πίσω μέρος και το Logo.

Aν θες λοιπόν μία ανανέωση και ψάχνεις κομμάτια με στιλ και πρωτοποριακό σχεδιασμό, τότε αυτή η συλλογή σίγουρα θα σου δώσει πολλές λύσεις!Μπορείς να δεις όλη την collection αποκλειστικά  στο STUDIO AVRA, Ιοφώντος 14 (περιοχή Hilton). 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164