Μαίρη Χρονοπούλου: Η ηθοποιός με το μοναδικό στιλ που έκοβε την ανάσα με τις εμφανίσεις της

Η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από την ζωή λίγη ώρα πριν! Μία Κυρία του ελληνικού σινεμά, με μοναδική καριέρα και ένα υπέροχο στιλ. Οι εμφανίσεις της στις ταινίες της εποχής έκοβαν κυριολεκτικά την ανάσα.

Με την ψιλόλιγνη φιγούρα της, τη γοητεία και τον αριστοκρατικό αέρα μπορούσε να υποστηρίξει εντυπωσιακά φορέματα ελλήνων σχεδιαστών σε σχέδια που για τότε ήταν πολύ μπροστά!

 

Από τις πιο εβληματικές εμφανίσεις της, ήταν σίγουρα το μαύρο φόρεμα με τη χαρακιά στο στήθος! Δημιουργία του σχεδιαστή Γιάννη Βούρου, που φορούσε όταν τραγουδούσε το θρυλικό “Του αγοριού απέναντι”  στην ταινία “Μια Κυρία στα μπουζούκια” φλερτάροντας τον Φαίδωνα Γεωργίτση. 

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στην την εκπομπή “Στούντιο 4” η Μαίρη Χρονοπούλου  ανέφερε πως οι γυναίκες ηθοποιοί τότε, αγόραζαν οι ίδιες τα ρούχα, για τις ταινίες και όχι η παραγωγή. Συγκεκριμένα είπε: “Είχα πάρει για την ταινία 180.000 δραχμές και θυμάμαι ότι έδινα 250.000 για τα ρούχα”. Πολλά από αυτά τα μοναδικά fashion items δήλωσε ότι τα χάρισε πια σε τρανς φίλους της!

Μία γυναίκα που θα θυμόμαστε πάντα για τις ταινίες της και το υπέροχο στιλ που είχε όταν εμφανιζόταν σε αυτές!

Κεντρική φωτογραφία NDP

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164